Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Zrnosetí 2016 – vítání jara jinak

Největší akce s jídlem jinak! V neděli 24. dubna od 9 do 18 hodin proběhne celodenní série přednášek, festival skvělého jídla, jarmark, potraviny a kuchyňské vybavení za zvýhodněné ceny, knihy, biotextil, dárky, dětský koutek, podvečerní koncert. Letos už poosmé. Členové Klubu JJ a předplatitelé Magazínu Zrnění online mají pro partnery vstup zdarma! 

Kdy

Neděle 24. dubna od 9 do 18 hodin.

Kde

Praha 10 – Toulcův dvůr (konírna)

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Program

  • 9.15-10.45
    Kateřina Kyselová, Kvašená zelenina během roku
    Projdeme se ročním koloběhem a posbíráme spolu různé druhy zeleniny, které stojí za to si zkvasit. Nejen že je tak skvěle uchováme, i když už nebudou v sezóně, ale zvýšíme navíc i jejich hodnotu o další vitaminy a enzymy. Ochutnávka jistá!
  • 11.00-12.00
    Lenka Čablová, Výživa a psychika – průniky vědy a makrobiotiky
    V příspěvku budou představeny výsledky vědeckých studii, které odpovídají principům a teorii makrobiotiky. Současně budou naznačeny možnosti aplikace nutriční terapie v léčbě duševních poruch.
  • Oběd
  • 14.00-15.30
    Irena Victoria Váchová, Domácí přírodní kosmetika
    Jak si můžeme doma vyrobit pleťový olej, masážní olej, voňavou přírodní koupel nebo sprchový olej? S těmito tématy a také s tím, co jsou vlastně éterické oleje a jak je můžeme doma bezpečně používat pro krásu i zdraví, nás seznámí majitelka firmy Eoné. 
  • 15.45-16.45
    Milan Dvořák, Umění vyvažovat
    Naši předkové byli mistry toho, co my se znovu pracně učíme: jak přizpůsobit svou stravu prostředí, klimatu a počasí tak, aby ve výsledku prospívala tělu i duchu. V této přednášce si připomeneme některé stravovací tradice, které kdysi vytvořil selský rozum a dnes je pracně oživuje makrobiotika.
  • 17.00-18.00
    Honza Jícha s kapelou: Koncert

Cena

Dospělí vstupné 180 Kč / manželé či partneři členů Klubu JJ nebo MZ vstup zdarma!

Děti do 16 let 50 Kč

Děti do 4 let zdarma

 

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak a online Magazínu Zrnění

Členové Klubu Jíme Jinak a předplatitelé online Magazínu Zrnění mají vstup svého partner/partnerku zdarma. Sleva platí pouze pro manželé/partnery nikoli pro přátele a známé.

[přihlaste se]

Dárek pro všechny

Ke každé vstupence obdržíte speciální kupón se slevou 20% na roční předplatné Magazínu Zrnění a roční členství v Klubu JJ. Slevu můžete využít na jedno, druhé či obě předplatné. Kdo už předplatné má, může si je za zvýhodněnou cenu prodloužit.

Hlídání dětí

Hlídání a dětský program zajišťuje Duhový koník.

Rezervace prodejních míst

Pokud máte zájem o prodejní místo, ozvěte se na e-mail redakce@zrneni.cz.

 

 

 

 

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Dobrý den, nabízím jednu volnou vstupenku na zrnosetí a k tomu je ještě sklenička pickles přímo od Kyselových:)

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.
51
59

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...