Chtěla bych se zeptat, jestli je tampeh uzený vhodně i pro děti (konkrétně 2 roky a 2 měsíce). Dneska jsme ho vyzkoušeli k obědu a prošel, ale nejsem si jistá tím uzením. Asi radši přírodní, že?
Přírodní je pro děti určitě mnohem lepší, ale kupovaný má dost specifickou chuť. Uzený bych od 2,5 let občas zařadila. Uzení tempehu probíhá marinováním, tak se nemusíte bát, jen je tam víc soli.
PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?
Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.
Komentáře
Opravdu by mě zajímalo, ja se pozná zkažený tempeh natural, když v podstatě vypadá jako plesnivý od výroby? Jediné co mě napadá je podle nepříjemné vůně? Teď se mi třeba stalo, že měl někde na povrchu po rozbalení jemné malinké černé tečky… mít tohle jakákoliv jiná surovina, tak letí do koše ;-)
Evi, nechcete sem vhodit recept na výrobu tempehu a vaše zkušenosti při jeho přípravě?