Zeleninový vývar

Vývar se dnes tak málo používá, že pro mladé ženské je to prostě pořád záhada. Co se tam dává, co se tam nedává, horkou nebo studenou vodu, solit nebo nesolit a jak skladovat, to jsou velmi časté otázky, proto jsme vám přípravu i uskladnění natočily. Na přípravě vývaru nic složitého není a jak to jednou zkusíte, už nebudete chtít polévku bez něj.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

👉 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více