- několik rajčat
- 30 g olivového oleje
- 40 g balzamika
- česnek
- bazalka
- sůl
Recept na karamelizovaná rajčata
- Na dno pánve dejte olej a prolisujte do něj česnek, osolte a štětcem dobře dno vytřete.
- Rajčátka rozkrojte na polovinu a položte na dno pánve.
- Začněte restovat a jakmile začne olej syčet, pečte pár minut.
- Poté podlijte balzamikem, přikryjte poklicí a pečte, dokud se šťáva skoro nevyvaří.
- Na talíři můžete posypat listy bazalky.
Praktické
- Rajčátka před pečením neloupejte! Na talíři je za pomocí vidličky lehce ze slupky vyloupnete.
- Rajčata jíme pouze v sezóně a pokud jsme zdraví. Při potížích s klouby a ledvinami rajčata vynecháváme.
Děti
- Větším dětem.
PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!
Buďte první, kdo napíše komentář