Ingredience a pomůcky
- hrnek hotového amasaké
 - 4 lžíce pohankové mouky
 - 1 lžíce tuku (např. Provamel)
 - rozinky
 - ořechy
 - marmeláda bez cukru
 - jablka + další ovoce
 - kokos
 - skořice
 
Hotové amasaké přecedíme přes sítko a lehce vymačkáme. Do zbylé husté hmoty přidáme pohankovou mouku a tuk. Těstíčko by mělo být vláčné, asi jako hustá kaše. Můžeme do ní vmíchat spařené rozinky a nasekané ořechy. Dáme do vymazané a vysypané koláčové formy (nebo vyložené pečícím papírem), potřeme marmeládou, poházíme nějakým drobným ovocem a hustě posypeme kokosem. Na to ještě nahrubo nastrouháme asi dvoucentimetrovou vrstvu jablek, posypeme skořicí a pokapeme “mlékem” z vymačkaného amasaké. Pečeme na 200 st. asi 45 minut.
Praktické radyAmasaké jsem měla z hrnku sladké rýže. Místo drobného ovoce jsem použila na menší kousky nakrájené zavařené třešně.
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!

Komentáře
Výborný koláč, doporučuju👍 Do těsta jsem dala pomleté ořechy a ghi.
Korpus jsem předpekla, pak potřela povidly, posypala kokosem, dala jablka a dopekla.
Jak se prosím vyrábí amasaké, co to je? Díky, ráda bych vyzkoušla pochoutku bez mouky..