PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Právě spouštíme nový seriál, v němž se budeme podrobně věnovat pěti energetickým přeměnám z hlediska počasí, stravy, zdraví a nemocí, psychiky, vztahů i kulturních souvislostí. Jedině při pochopení systému a celku je možné porozumět nuancím a finesám uzdravujícího vaření. I přes panující mrazivé počasí začínáme jarní energií dřeva (stromu), která nám zanedlouho zaklepe na dveře.
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
🥰 🌸ted mam nejaky psaci utlum…mozna budu nektere clanky spis aktualizovat…kdyz bude vse nejak jinak…😉
Jani zkousela, ale ne z pozdejsiho vysevu….to bych mohla….loni jsem mela greensprouting…ta ale zas nevydrzela uplne mrazy….
Wow to je super. A tvoje články jsou super, prostě čtu ráda tyhle věci a vždy se něčemu příručím. Piš, piš piš!!!
Ahoj Ivanko, děkuji za podporu musím se snažit🙂
Chřest je mňam, pěstujeme ho na zahradě, je to trvalka, vydrží údajně 15-20 let, koupili jsme dvouleté sazenice, ve čtyřech letech “věku” už se sklízí. Čerstvost je k nezaplacení. Letos už sezóna začala😋
Buďte první, kdo napíše komentář