Domů > Magazín Zrnění > Téma

Slovo o dřevu

Právě spouštíme nový seriál, v němž se budeme podrobně věnovat pěti energetickým přeměnám z hlediska počasí, stravy, zdraví a nemocí, psychiky, vztahů i kulturních souvislostí. Jedině při pochopení systému a celku je možné porozumět nuancím a finesám uzdravujícího vaření. I přes panující mrazivé počasí začínáme jarní energií dřeva (stromu), která nám zanedlouho zaklepe na dveře.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Rýžová kaše s omáčkou čtyř ingrediencí

Kompletní jídlo skvěle doladěné lahodnou omáčkou. Tato omáčka je velmi vhodná pro zimní období místo oleje v syrovém stavu, který ochlazuje organizmus.

Karamelizované kimchi

Kimchi se velmi dobře hodí do receptů, není vždy nutné ho jíst jednoduše jako .. kimchi. Jste připraveni na kulinářský orgasmus? Pokud se pokusíte udělat t...

Sladkokyselá quinoa

Rychlé a lahodné, přirozeně bezlepkové jídlo plné kontrastních chutí, o které se postará dýně, umeocet a kysané zelí.

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Cuketové galetky

Do italské letní kuchyně patří neodmyslitelně rajčata a bazalka, oregáno s cuketou ještě více umocní chuť a vůni Itálie. Doufám, že tahle křupavá dobrota b...

Semínkové bezlepkové karbanátky

Karbanátky bez masa, vajec, pečené v troubě a obalené ve směsi semínek. Zdravá pochoutka, kterou si můžete dopřát k zelenině, omáčkám, do sendvičů, jednodu...