Gomasio
40
1
Ostro kyselá pikantní polévka
Vydatná pikantní polévka vonící kořením, ve které se příjemně snoubí kyselá a ostrá chuť.
66
2
5 důvodů, proč jíst olejnatá semínka
Olejnatá semínka, jako je sezam, len či dýně jsou malé poklady plné látek, které jsou potřebné pro harmonické fungování našeho těla. Proč a v jaké podobě j...
29
3
Gratinované tofu s rýží
Obalované pečené tofu s rýží a salátkem z fazolí. Tento recept může být obměňován podle sezony. Použijte jakoukoliv zeleninu, co máte k dispozici a kterou ...
klub
36
Co nám říkají chutě – Hořká chuť
Pokračujeme v našem seriálu o chutích a tentokrát se podíváme na chuť hořkou. V čem nám může pomoci a jak může podpořit naši vnitřní rovnováhu?
18
4
Tempeh s mrkvovou salsou
Toto jídlo představuje samo o sobě kompletní talíř. Doplňte ho trochou kvašené zeleniny a skvělý zdravý a lahodný oběd je na světě.
51
12
Krém z červené čočky, špalda a zelenina
I oko žádá své a proto si vždycky v kuchyni ráda hraji. Prášek z červené řepy zaručí wow efekt na talíři. Toto lahodné a jednoduché jídlo je nejen krásné n...
18
1
Černé na bílém s chřestem
Jarní recept pro milovníky chřestu a čerstvých jarních bylinek. Bezlepkové voňavé jídlo, které kromě chuťových buněk potěší i oko.
65
9
Plněné batáty s kuskusem a cizrnou
Zapečené batáty s luxusní nádivkou z kuskusu, cizrny a hub shiitake. Lahodné jídlo, které je při použití bezlepkového kuskusu vhodné i pro celiaky.
Celozrnné farfalle s mrkví a hráškem
Jenoduché rychlé jarní jídlo z několika ingrediencí.
17
3
Krém z topinamburu a celeru
Tento krém můžete použít jako omáčku nebo i jako hustou polévku, záleží jen na vás, jak moc ho naředíte. Servírujte ho nejlépe s něčím křupavým, skvěle se ...
12
2
Sekihan se špízy
Jednoduchý recept inspirovaný Japonskem, to je sekihan – červené adzuki s rýží. Se zeleninovými špízy s tempehem je vynikající! Tradice servírování r...
Tofu Katsu Curry
Křupavé tofu a krémové kari, skvělý lehký oběd nebo večeře. Na tomto jídle si jistě pochutnají i ti, kteří zatím nemají tofu příliš v oblibě.