Omáčka bez smetany
29
25
Blesková brokolicová omáčka
Máte rádi rychlé recepty z pár ingrediencí? Pak je tento recept přímo pro vás. Vyzkoušejte a omáčku podávejte třeba k těstovinám. Zaručeně si pochutnáte.
23
8
Omáčka z pečené zeleniny
Omáčka z pečené zeleniny je ideálním podzimním či zimním pokrmem. Skvěle se hodí na těstoviny, rýži či k plackám.
86
16
Cizrna v krémové omáčce
Nastal podzim a s ním i potřeba se vnitřně zahřát, což tento pokrm přesně splňuje. Příprava je navíc jednoduchá, takže hurá do kuchyně.
46
2
Nudle s cuketou
Krémová konzistence a chuť pepře je pro mě v této omáčce, do které využijte i přerostlejší cukety, neodolatelná. Zkuste a dejte vědět, jak chutnalo vám.
22
5
Bagel pasta
Rychlý a jednoduchý recept pro milovníky těstovin. Tyto špagety budete mít na stole během chvilky a jistě si na nich pochutná celá rodina.
29
6
Pomerančová glazovaná cizrna
Jednoduchá, netradiční a velmi lahodná úprava cizrny, ve které se snoubí svěží chuť citrusů a pikantního koření.
21
2
Špagety s pórkem, citrónem a růžovým pepřem
Pokud patříte mezi milovníky špaget, měli byste je vyzkoušet s touto rychlou omáčkou s citrónem a růžovým pepřem, které si spolu velmi dobře rozumí.
9
4
Hlíva s omáčkou z kaparů a růžového pepře
Výborná pečená hlíva doplněná dipem, který můžete využít i k jiným receptům.Tento dip si můžete přizpůsobit vaší chuti a měnit konzistenci podle toho, na c...
79
13
Gratinovaná hlíva s krémem
Jednoduchý a rychlý recept, na kterém si jistě pochutnáte. Houby jsou vynikající skoro ke všemu, např. k plackám a z krému můžete snadno připravit klasicko...
Hlavní jídla
klub
22
13
Bezlepkové gnocchi s fenyklovým krémem
Pokrm pro milovníky fenyklu – domácí gnocchi zcela bez lepku, ochucené skvělou omáčkou. Jídlo, které budete mít během chvilky na stole a po kterém se...
62
9
Špalda a čočka na celerovém krému
Typický podzimní a zimní recept, který dovede zahřát. Krémová konzistence a křupavá zelenina vám bude zaručeně chutnat.
12
1
Krém z topinamburu a celeru
Tento krém můžete použít jako omáčku nebo i jako hustou polévku, záleží jen na vás, jak moc ho naředíte. Servírujte ho nejlépe s něčím křupavým, skvěle se ...