Uvařit celozrnné (v mém případě žitné) těstoviny. Scedit.
Zelenina
Škrabkou na brambory naškrábat delší tenké plátky mrkve, petržele a nakrájet na kousky kapustu. Rozpálit olej, vsypat zeleninu, osolit a míchat. Postříkat shoyu, až se to začne připalovat, vlít trošičku vody (vývaru) a dusit do poloměkka. Ochutit shoyu a rýžovým octem.
Fazolová omáčka
Do mixéru dát fazole (černé oko nebo jakékoliv jiné), 2 stroužky česneku, sůl, pepř, petrželku, nakrájenou cibuli, špetku drceného koriandru a rozmixovat.
Na talíř dát těstoviny, zeleninu a fazolovou omáčku a vše pořádně promíchat. Posypat něčím zeleným.
PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Komentáře
Neskutecna dobrota!!! Sice jsem nemela kapustu, ale i tak to bylo VY-NI-KA-JI-CI!!! :D Naskrabana mrkev a petrzel proste NEJVIC! ;) (porad jen krajim a skrabat by me vubec nenapadlo.. skvela inspirace – MOC DIKY, Ajko!! :) )
Moc povedená kombinace, do omáčky jsme přidali lžíci mandloveho másla a lžíci tahini a vážně skvostné :-) všichni si velice pochutnali a dožadovali se přídavků :-0