Alena chtěla vědět, kolik se dává kvašené zeleniny, kdy zelené posypky a kolik syrové zeleniny. Chtěla poradit, jak efektivně připravit krátce tepelně upravenou zeleninu bez dalšího nádobí a zaujalo ji, že v jarním kurzu není pohanka.

Dotazy začátečníků – kvašená zelenina, pohanka a napařovaná zelenina
Od
Eva2
Předchozí článekNová studie říká: Omezte maso a mléko
Další článekPrima týden zdravého životního stylu
Vaše opravdové příběhy
Stačí pár správných návyků a kila mizí (Janka, 38 let)
S váhou jsem se potýkala od ranné dospělosti. Několikrát...
Cítím se jako Fénix, který vstal z popela (Dagmar, 63 let)
Podzimní detox s Jíme Jinak pro mne znamenal mnohem...
Sedíme na zemi, nemáme televizi a Vánoce slavíme po svém
Je víc věcí, které děláme jinak, nejen to, že...