Domů > Klub Jíme Jinak > Akademie

Ivan Rybařík: Sport a strava (2.část)

Ivan vypráví, jakou roli hraje jídelníček v životě sportovce, jak rychle si jeho svěřenci na novou stravu zvykají a jaký to má dopad na jejich výsledky. Hovoří o vrcholovém i rekreačním sportu, o tom, čím nahradit klasické suplementy prodávané ve fitcentrech, kdy je potřeba něco použít a kdy nikoliv.  Ivan má praktické zkušenosti z vlastních závodů, vypráví například o devítidenním závodu na bezmasé stravě. Vidí věci v souvislostech i díky práci se sportovci, kteří procházejí jeho tréninkem v rámci projektu Čistý sport.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Klub
Silvushe
4. 4. 2017
to je boží !!!!...
Klub
Ahoj holky. Mus...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
34

Kváskové pečivo – kdy ano, kdy ne

Je lepší kváskové pečivo nebo to klasické? Kdy kváskové pečivo není vhodné? Jak je to s konzumací pečiva a jaký vliv má na naše zdraví. Proč jsme na pečivu...
klub
18

Potíže s krčními a nosními mandlemi u dětí – jak na ně?

Se zvětšenými nosními nebo krčními mandlemi u dětí se jistě setkala většina z nás. Jaký je rozdíl mezi těmito dvěma orgány, v jaké fázi a jak se dá jejich ...
klub
5
14

Zdravá strava pro děti – vaření pro malé děti (6.díl)

Jak správně pro miminko uvařit zeleninu a jak obiloviny? V čem doporučujeme příkrmy vařit a jaké jsou naše tipy, aby vaření pro miminko bylo efektivní a ne...
klub
21
4

Pečivo při celiakii, HITu a intoleranci lepku

Jaké pečivo je vhodné pro celiaky a lidí, kteří nemohou lepek? A jak je to s pečivem při histaminové toleranci? Jaký typ kvásku použít při různých zdravotn...
9

Emoce a jídlo – jak to funguje

Jaké emoce jsou spojené s jídlem, jak ovlivňují naše zdraví a jak s negativními emocemi pracovat. Jak čelit poruchám příjmu potravy a jak se učíme z vlastn...