Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Letní seminář posílení

Seminář volně navazuje na seminář probuzení. Každý, kdo má před sebou svůj životní úkol, jasný záměr a nebo potřebu změnit cokoliv ve svém životě, potřebuje dostatek odvahy a sebejistoty.

Kdy

9.-12.8.2018

Kde

Centrum Probouzení

🌞 TIP: Sada na letní hubnutí - stáhni si hned teď ZDARMA.

Nám Míru 30, 285 07

Rataje nad Sázavou

Obsah semináře

Seminář volně navazuje na seminář probuzení. Každý, kdo má před sebou svůj životní úkol, jasný záměr a nebo potřebu změnit cokoliv ve svém životě, potřebuje dostatek odvahy a sebejistoty. Na této akci se absolventi zbaví zbytečných obav a strachů, získají větší sebejistotu a uvědomí si svoji sebehodnotu. Tímto seminářem je budou provázet lektořI, kteří pracují se skrytou silou živlů.

  • Překročení vlastních možností
  • Přepsání podvědomých brzdících programů
  • Zapálení hluboké touhy
  • Rozsvícení svého zdroje

Cena

  • cena pouze seminář, bez ubytování a bez stravování 3000 Kč
  • cena seminář s ubytováním bez stravování 3900 Kč
  • cena seminář se stravováním 3900 Kč
  • cena seminář včetně ubytování a stravování 4800 Kč přihlášení do 30.4.mají nárok na slevu 500 Kč z celého balíčku (ubyt, strava, kurzovné/) 5700-500=5 200 Kč
  • na 10% slevu z balíčku má nárok kdokoli, kdo přivede dalšího účastníka
  • slevy nelze sčítat

Více informací a kontakt

  • www.probuzeni93.webnode.cz
  • email:studio.lu@seznam.cz, mobil +420 702 918 212
  • www.facebook.com/centrumprobouzeni/, www.facebook.com/lucie.cechova.391

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak a účastníky Jarní Očisty

Pro členy Klubu máme vždycky něco navíc. Na tento seminář mají slevu 20% (nesčítá se s výše uvedenými slevami). Pro uplatnění slevy zadejte svůj registrační email a heslo [přihlaste se].

 

 

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tempura z mrkvové natě

Když máme vlastní zeleninu ze zahrádky, nebo kupujeme zeleninu v bio kvalitě, je hřích vyhazovat natě. Ty mrkvové se hodí krom jiného na výbornou, ba přímo...

Extrudované chlebíčky a cereálie: toto jste o nich nevěděli!

Je řešení nahradit běžné pečivo extrudovaným? Jsou rýžové polystyreny, kukuřičné a jiné obilné chlebíčky vhodné pro dětskou výživu? A co cornflakes nebo pu...
23
2

Oi-muchim – marinovaná okurka

Léto je tady a s ním i okurky, proto přináším malý nápad, jak trochu jinak použít okurku v kuchyni. Recept pro milovníky korejské tradiční kuchyně.

Patizon v bylinkovém županu

Chutný recept na patizon v bylinkovém těstíčku. Kombinace čerstvých bylinek, lněného semínka a lahůdkového droždí dodá patizonu skvělou chuť.

Plněné cukety

Pokud máte na zahradě plno cuket, možná vás potěší nový nápad jak s nimi naložit. Tento recept na plněné cukety je rychlý a jednoduchý a příprava vám nezab...
37
25

eBook: Jak na cestování podle Jíme Jinak

Chcete získat více informací o tom, jak se stravovat na dovolené, jak vařit na cestách, v nouzových podmínkách (autobus, bez sporáku), co si vzít s sebou j...