Ingredience
  • Na sušenky:
  • 6 lžic mouky z hnědé rýže
  • 2 lžíce kešu másla
  • 3 lžíce rýžového sirupu
  • 1/4 lžičky mleté vanilky
  • Na krém:
  • https://www.jimejinak.cz/karamelovy-krem/
  • 1lžíce karobu/kvalitního kakaa

Postup

  1. Troubu si předehřejeme na 180°C a plech si vyložíme pečícím papírem.
  2. Všechny ingredience na sušenky smícháme a vypracujeme těsto (pokud bude potřeba, přidejte trochu vody).
  3. Těsto si dejte mezi 2 pečící papíry a válečkem vyválejte do tenké placky (jako linecké).
  4. Vykrajovátkem vytvořte kolečka, ty přendejte na plech a pečte pár minut do zlatova.
  5. Sušenky nechte na mřížce vychladnout.
  6. Připravte si krém podle receptu, popřípadě do něj zamíchejte karob/kakao.
  7. Krémem promazávejte sušenky.
  8. Sušenky vydrží měkké i pár dní.

Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekSkořicové sušenky
Další článekCo musíte vědět o snídaních