Domů Téma Fazolová omáčka

fazolová omáčka

Fazolová omáčka s mangoldem

Omáčka z červených fazolí se skvěle hodí k obilovinám, stejně jako náplň do palačinek, tortill nebo k plackám. Může být i alternativou k pečivu,...

Podzimní fazolová omáčka s dýní a rýží basmati s quinoou (kompletní...

V tomto videu se naučíme, jak do 30 minut udělat kompletní večeři nebo oběd. Uvaříme si luxusní omáčku s napařenou zeleninou a basmati rýži...

Krémové fazole s pečeným česnekem

Jakmile se trošku ochladí, dělám si hustá a krémová jídla. Tato krémová fazolová dobrota s jemnou chutí kokosu a sladkou zeleninou je něco pro...

Hustá mexická omáčka/polévka z fava fazolí

Polévka nebo omáčka? Tato mexická dobrota se dá použít i tak, i tak. Základem jsou fava fazole (u nás se jim říká bob koňský)...

Fazole v osvěžující citrónové omáčce

V letních dnech je třeba osvěžení a ochlazení. Na to se skvěle hodí právě citron. Už jste ho zkoušeli použít celý i s kůrou...

Ostrý guláš s dýní, řepou a černými fazolemi

Guláš je díky použité zelenině sladký, koření a zázvor mu však dodávají pikantní chuť. Je to skvělý zahřívající pokrm, který uspokojí i chuť na...

Gulášová omáčka z černých fazolí

Perfektní omáčka, něco mezi svíčkovou a gulášem. Byla za pár minut hotová, ale hodna podávání v nejlepších restauracích. Dá se podávat i jako krémová...

Kyselo z bílých fazolí s koprem

Jak se někde mihne kopr, jdu po něm a vymýšlím nové a nové varianty, jak ho zapracovat do jídla. Na tomhle kyselu z bílých...

Fazole na červeno

Fazole, obzvlášť ty obří, uvařené do máslova, jsou veliká pochoutka. A co teprve, když je spojíte s červenou řepou a tymiánem.

Pečené plátky celeru a cibule s rýží a fazolovou omáčkou

Rychlé a chutné hlavní jídlo, které zvládnete uvařit během pár minut. Pochutnáte si na česnekem provoněných plátcích zeleniny, výtečně omáčce a napařené zelenině. Pozor!...

Omáčka z bílých fazolí

Měli jsme uvařené bílé fazole, takže vykouzlit z nich rychlou lahodnou omáčku byla otázka 20 minut. Budeme si ji muset brzy zopakovat, nemohli jsme...
Téma: kokosové mléko, umeocet, guláš s fazolemi, zázvorová šťáva, omáčka s koprem, sezamové máslo, navy fazole, mangold, sezóna léto, citrónová kůra, černá fazole, řepa, kurkuma, bezlepkové, červená quinoa, stew, bez lepku, recepty fazole, provensálské koření, sezóna zima, podzimní jídla, adzuki, fazole máslové, bob koňský, kešu mléko, strava na podzim, jídlo na podzim, vegetariánství, česká klasika, petržel, polévka, kompletní talíř, navi fazole, máslo ze sezamu, vegan, kopr, pepř, rajče, bílé fazole, citrónový krém, fava fazole, bílé zelí, quinoa, zelí, basmati rýže, guláš, azuki, celiakie, oběd, fit strava, celer, bez masa, paprika, celiak, černé fazole, jídla na podzim, fazolová omáčka, top recepty, řapíkatý celer, rajčata, hlávkové zelí, batát, jak udělat fazolovou omáčku, zeleninový guláš, pórek, chilli, dýně, vařené fazole, luštěniny, bezlepková dieta, kyselo, pak Choi, fazole navi, mrkev, alergie na mléko, faba, citron, Video, citronová omáčka, pečená cibule, bez sóji, aduki, sladká paprika, sezóna podzim, pečený česnek, vegetariánské recepty, Hokkaido, omáčka z fazolí, citronová šťáva, pečené, koprová omáčka, sezamová pasta, červená řepa, rýže, veganství, koriandr, guláš z fazolí, ABKM, indická kuchyně, máslové fazole, pečený celer, dýňová omáčka, original JJ, česnek, velké fazole, sloní fazole, dýně hokkaido, rychlovka, fitness strava, červené fazole, rýže basmati, zima, obří fazole, citronové pyré, bobkový list, fazole adzuki, podzimní recepty, řmský kmín, rostlinná smetana, rýžový ocet, tahini, omáčka s fazolemi, co vařit na podzim, Klub Jíme Jinak, gulášová omáčka, římský kmín, asijské koření, kysané zelí, kyselé zelí, bez mouky, omáčka, dýně hokaido, fazolové pyré, tymián, cibule, děti od 2 let, mexická kuchyně, kari, Hokaido, fazolové recepty, fava, bez mléka, fazolový guláš, recepty s fazolemi, zázvor, bez laktózy, pečená zelenina, omáčka z dýně, kompletní pokrm, kompletní jídlo

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?