Patizon

Alú rajma

V klasickém indickém Alú jsou brambory. My máme úrodu topinambur, patizonů a dýní, takže jsem připravila svoji verzi. Pokrm sklidil velké ovace a indickou ...
10
3

Nakládaný patizon à la kvašáky

Patizonové kvašáky jsou snadné na výrobu a je to skvělý způsob, jak zužitkovat nadúrodu nebo jak zpracovat tužší kousky. Patizon sám o sobě nemá výraznou c...

Patizonová pánev

Patizon je skvělá zelenina, kterou lze připravit na všechny možné způsoby. Vyzkoušejte třeba tuto voňavou patizonovou pánev, jejiž příprava je velmi jednod...

Celozrnná rýže s patizonem a květy

Vůně i barva šafránu obohatí i tak obyčejné ingredience, jako je patizon a rýže. Rychlý, voňavý recept pro jaro a léto.

Plněný patizon s citronovou polevou

Letní recept s letní zeleninou, velmi luxusní záležitost, kterou však svede připravit podle receptu každý.

Pikantní patizonové řízky

Počasí si dnes říkalo o něco smaženého a ještě lehce pikantního. Padlo mi oko na patizon a bylo rozhodnuto. Už dlouho čekal na svojí příležitost a dnes se ...

Bílá patizonová omáčka

Máte patizon a nevíte, jak ho připravit? Zkuste tuto jemnou krémovou omáčku vonící kořením.

Krémová bylinková polévka z patizónu

Z patizónu uděláte snadno a rychle skvělou krémovou polévku. A nebude potřeba přidávat ani smetanu. Je smetanová sama o sobě.

Bezlepkové kuskusové gnocchi s krémem

Sametový jemný krém, který perfektně kontrastuje s křupavými gnocchi. Vše bez lepku, bez mléka či smetany, bez vajec a poměrně rychlé. Stačí vyzkoušet.

Bezlepkové cuketové “bramboráky”: Dokonale křupavý recept

Cuket je letos mraky a i když jsem si ještě žádnou nekoupila, jako darem už jsem jich dostala několik. A jsou to fakt kusy. A tak vznikla variace na zdravé...