Petrželka
Hlavní jídla
klub
14
2
Tofu Oktoberfest
Marinované tofu doplněné skvělou podzimní zeleninou, pohankou a čočkou. Barevné, voňavé a pikantní jídlo vhodné pro podzimní dny.
26
3
Ovesná nádivka
Tato ovesná nádivka se zrodila mojí chybou. Podařilo se mi uvařit oves doměkka, ale tak moc, že nešel použít na recept, který jsem měla momentálně v hlavě....
Polévka s čekankou
Polévka s čekankou je recept inspirovaný kuchyní regionu Lazio v Itálii. Recept je jednoduchý, z dostupných ingrediencí.
3
1
Podzimní těstoviny
Kaštany a houby. Symbol podzimu, obohacené o čerstvé bylinky. Pro milovníky těstovin.
Hlavní jídla
klub
13
7
Čevapčiči jinak (fotopostup)
Vyzkoušejte tuto zdravější variaci na čevapčiči, v tomto případě bez masa a vajec. Skvělé jako rychlý oběd nebo večeře a nebo jako zdravé pohoštění pro náv...
Spaghettoni alla crudaiola
Rychlé, čerstvé, chutné letní jídlo. Zatímco se vaří těstoviny, stihneme nachystat vše ostatní a během pár minut pak máme jídlo na stole. Příprava tohoto j...
20
2
Tempeh s domácí omáčkou Teryiaki
Tempeh s omáčkou teryiaki. Chutný pikantní pokrm, který budete mít na stole během pár minut.
10
12
Italská pomazánka
Kapary, pinie, citrón…příchut Itálie do jednoduché pomazánky. Skvělá rychlovka plná lahodných ingrediencí, kterou si zamilujete!
Cazzarielli s fazolemi
Méně známý, starý pokrm, jednoduchý a výživný, pro milovníky italské tradiční kuchyně. Vyzkoušejte a pochutnejte si na lahodné kombinaci domácích těstovin ...
72
5
Žitná polenta z Alp
Žitná polenta, zapomenutý recept, který si zaslouží být znovu objeven. Není to ta klasická žlutá polenta, kterou všichni dobře známe. Ta dotazila do Itálie...
19
5
Houbová pánev s tofu
Tofu, pilíř rostlinné kuchyně, můj král, všestranné a výživné jídlo. Miluji ho a kupuji si jen přírodní druh bez přidaných aromat. Je to jídlo, které se ig...
9
13
Krém ze zelené dýně Marina di Chioggia
Dýňová delikatesa za pár minut? Ano! Uvařte krém ze zelené dýně. Přišla k nám z Itálie, z města Chioggia. Je sladká a masitá a jako ostatní dýně je to léči...