Domů Téma Zeleninové jídlo

zeleninové jídlo

Pikantní indická mrkev

Provoňte si vaší kuchyň tímto jednoduchým a lahodným pokrmem. Asafoetida v něm určitě nesmí chybět, je to právě ona, která celému pokrmu dodá tu...

Italské Amuse Bouche

Znáte Amuse-Bouches? Vypadá to jako předkrm, ale není to předkrm. Na rozdíl od předkrmů (entrée) si zákazník obvykel amuse bouches neobjednává, ale podává se...

Krémový mangold

Mangold zapečený s bešamelem je výborný jako příloha a nebo náplň do placek. Základem receptu je bešamel, který si připravíte velmi snadno i v...

Bulgur s květákovou rýží

Rychlý recept s bulgurem, který je díky citronové šťávě velmi osvěžující a díky papričce i zahřívající. Pokud ho vyzkoušíte, dejte vědět, zda se i...

Pečený květák se špaldou a tofu smaženicí

Máte rádi obalovaný květák? Vyzkoušejte tuto jeho zdravou a lahodnou verzi. Příprava tohoto pokrmu zabere trochu času, ale výsledek stojí za to. Chuť tohoto...

Sladkokyselá červená řepa se špaldou

Vyzkoušejte tuto sladkokyselou variantu řepy a připravte si atraktivní, krásně barevné a chutné jídlo, které budete mít během pár minut na stole.

Pečený celer na voňavém fazolovém krému

Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontrastuje s...

Smažený květák s domácí Teryiaki omáčkou

Máta rádi smažený květák a přitom chcete jíst zdravě? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept a pochutnáte si víc, než na klasice. Teriyaki omáčka si s...

Rizoto s medvědím česnekem

Lehké, zdravé a rychlé jídlo, vhodné i při histaminové intoleranci.

Tuřín s červenou rýží a bílými fazolemi

Tuřín je zelenina doslova nabitá vitamíny a minerály a má blahodárné účinky na naše trávení. Zkuste ho třeba v tomto lahodném, voňavém a přirozeně...

Pikantní červený talíř

Vyzkoušejte tento voňavý červený talíř plný různých chutí. Hořké, sladké, kyselé, pálivé, křupavé, měkké, to vše na talíři najdete.

Květákový steak

Květákové řízečky chutnají zpravidla všem. Pokrm je velmi rychle připravený a můžete si ho dochutit podle svých preferencí.

Batata Harra jinak

Recept na jednoduché pikantní jídlo, ideální jako zeleninová složka talíře, kterou je dobré zkombinovat s něčím, co její pálivost trošku zkrotí, např. s rýží.

Hlíva ústřičná na smetaně

Hlíva ústřičná patří mezi zdraví prospěšné houby, mimo jiné posiluje imunitu, což je zvlášť v dnešní době důvod, proč bychom ji měli zařadit do...

Pečený chřest s batátovým pyré, pepřovou omáčkou a tofu slaninou

Chřestová sezóna je v plném proudu, pojďme si ji užít. Vyzkoušejte třeba tuto pečenou verzi chřestu s pikantní pepřovou omáčkou. Se slaninou z tofu...

Sladká zelenina s kokosovým mlékem na způsob Nishime

Rychlé a výborné zeleninové jídlo v léčebném a lahodném japonském stylu nishime. Jako stvořené do chladnějších dnů. Zahřeje, zasytí a pohladí :-)
Téma: histamin, vegan strava, čerstvý česnek, pokrmy z řepy, žampion, zdravá kuchyně, řasa, rizoto, rýže, asijská kuchyně, bez cukru, original JJ, bez vajec, grilovaná zelenina, teplá zelenina, batátové pyré, sušené kari listy, Smažený květák s domácí Teryiaki omáčkou, fazole, jak jíst při HItu, zeleninové recepty, obalený květák, smetana, rychlé pokrmy, bezlepková svačina, bezlepkové pokrmy, bez masa, smetanová omáčka, ABKM, pepřovou omáčkou a tofu slaninou, grilovaný květák, houby, rychlý oběd, uzené tofu, mořská řasa, zelenina s kokosovým mlékem, jídla z hub, omáčky, bezlepkové, veganský steak, bez sóji, černucha setá, na pohoštění, veganské rizoto, zdravá rychlá jídla, pečený chřest s pepřovou omáčkou, mletá červená paprika, sezóna podzim, omáčka s kokosovým mlékem, italské recepty, pečené batáty, celiakie, veganské jídlo, mladý česnek, květákové řízečky, kajenský pepř, pesto z medvědího česneku, vegan kuchyně, domácí teriyaki, vegansky zdravě, zdravý smažený květák, Květák v kuchyni, amuse bouche, rutabaga, jídlo zeleniny, teriyaki, mletý kmín, houbová jídla, bulgur, omáčka ze zeleného pepře, červená cibule, bezlepková strava, sezóna léto, bez mléka, červená čekanka, Murraya koenigii, bílé sezamové semínko, bezlepkové menu, mléko z kokosu, hrášek, zapečené pokrmy, houbové recepty, vegan, jak upravit stravu při histaminové intoleranci, zelenina v troubě, recepty ze zeleniny, jak upravit stravu při hitu, bez mouky, strouhaný kokos, letní recept, pórek, kari listy, dieta při hitu, bezlepkové alternativy, batátová kaše, dýně hokaido, batáta, petrželka, sójové mléko, bešamel, kmín, recepty z luštěnin, alergie na mléko, asafoetida, steaky, klíčky, listy čekanky, vegetariánství, bazalak, vegan jídla, veganská strava, černý kmín, oslava, azuki, sůl kala namak, veganský pokrm, svačina mezi jídly, dieta při histaminové intoleranci, česnek, jaro, meduňka, rychlovky, bezlepková dieta, chuťovka, kari, nakládaný zelený pepř, muškátový oříšek, rychlá večeře, shiromiso, sezamová semínka, bez smetany, rýžové vločky, kapary, Pečený květák se špaldou a tofu, pažitka, zdravá svačina, čerstvá petrželka, bezlepkové chuťovky, co s tofu, lahůdkové droždí, indické recepty, jak uvařit zdravý oběd, citron, předkrm, mezinárodní kuchyně, čerstvý zázvor, strava při HITu, tofu, červené zelí, koření v kuchyni

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?