Ž.: Moc vás všechny zdravím a jsem ráda, že mi kamarádka doporučila tyto stránky. Mám zase o koníčka víc a je příjemné, že i před Jíme Jinak mě vaření moc bavilo. Teď mě baví ještě více a nejradši bych se přípravou jídla zabývala celý den. V Klubu jsem teprve krátce, absolvovala jsem ještě Jarní očistu, od které jsem dostala mnohem více, než jsem čekala. Oceňuji, že v kurzu nebylo jen jídlo, ale i pohyb, úklid a relaxace.
Též bych se s vámi ráda podělila o krásnou zprávu. Po měsíci a půl s Jíme Jinak, co měním svůj jídelníček, se dostavily první měřitelné výsledky. Ještě musím podotknout, že ke změně mě vedly mé diagnozy, zejména ta nejčerstvější. Pro moje stravování to znamenalo opustit veškeré mléčné výrobky a lepek. A že mi po tvarohu bylo smutno…
I když hlavní důvod změny jsou chronická onemocnění autoimunitního charakteru, vedlejší efekty mi dělají obrovskou radost.
Nyní, za cca 2 měsíce: -5,5 kg (a to jsem se pokoušela zhubnout milionkrát, chodila jsem do různých poraden…nikdy nic nebo jen zanedbatelné málo).
Celkový cholesterol v půlce března 5,8 a na konci dubna 4,59. Uvidíme, co bude v červnu (kdy mi ho chce paní doktorka překontrolovat a případně si plánuje mi nacpat nějakou meducínu, ale…:-))) )
Pro úplnost tedy ještě:
LDL v půlce března 4,63 a konec dubna 3,3
HDL v půlce března 1,37 a konec dubna 1,29.
Nejsem ještě tam, kde bych chtěla a měla, ale vím, že tudy vede moje cesta a nebudu se muset nikam vracet.
Moc děkuji týmu Jíme Jinak za podporu a veškeré materiály, moc mě to baví a i když jsem i předtím vařila ráda, nyní je to ještě lepší. Není pravda, že člověk stráví zbytek života u plotny (i když mě by to asi ani nevadilo). Začátky jsou náročné, protože člověk není zvyklý takto vařit, ale časem se zaběhne a vše je během chvilky. A když náhodou něco nejde, není na to sám. Takže vařečku do ruky a dobrou chuť!
Tento recept je z jimejinak.cz, kde najdete tisíce zdravých receptů, videa a online kurzy vaření.
Za 2 měsíce 5,5 kg dole a nižší cholesterol (Ž.)
Poslední komentáře
Klub
Klub
Naděžda
Dnes v 16:55Zdravím Jarmilko, ráda bych se přihlásila do “Vyšší dívčí” přes JJ.
Děkuji Naďa
Zuzzi
Dnes v 16:32Sylvi, upřímně řečeno, já úplně nevím, co je “klasická bábovková hustota”, u mne je každé těsto trošku jiné, ale toto jsem měla, řekla bych, tak středně husté. Asi by se to klidně mohlo nazvat klasicky bábovkové…
Klub
Klub
Buďte první, kdo napíše komentář