Rychlá alternativa oblíbeného sýra mozzarella bez éček, umělých dochucovadel a hromady tuků, jehož příprava zabere asi půl hodiny. Je skvělá všude tam, kde byste použili klasickou mozarellu - do těstovin, do salátů, na pizzu nebo jen tak, jako chuťovka.

Bazalkové mini mozzarellky
Od
Klára Regéci6
Předchozí článekDejte šanci mangoldu
Další článekLetní koláč s ostružinami a švestkami
Vaše opravdové příběhy
Zvítězil jsem nad roztroušenou sklerózou (Michal, 40 let)
Jsem otec takřka 4 dětí, jsem velmi aktivní, sportuji,...
Ekzém a štítnou žlázu jsem si vyléčila sama. (Magda, 30 let)
Od narození jsem měla ekzém, v 17 letech mi...
Cholesterol v normě, klouby přestávají bolet, doktor mě chválí (Alena, 54 let)
Je to už téměř rok, co se krůček po...