Domů > Klub Jíme Jinak > Akademie

Dotazy začátečníků

Pavla je v Klubu chvilečku a má spoustu dotazů. Má muže a dvě malé děti, které mají rádi smažené, maso, salámy, sýry, hranolky a sladkosti. Viditelně tloustnou a ona už se na to nemůžu dívat, proto chce změnit životosprávu. Ale potřebuje poradit, jak začít a udělat si jasno v některých věcech kolem výživy. Řeší štítnou žlázu, jód, sůl, ovoce i zeleninu.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Klub
Dobrý den, Helč...
Klub
Dobrý den, je ...
Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Fenyklový dortík bez lepku

Pokud si libujete v používání nezvyklých ingrediencí do dezertu, pak se vám tento recept bude určitě líbit. Navíc je jako vždy bez lepku, cukru a živočišný...

Cizrnový krém s houbami

Jednoduchý zahřívací krém vhodný pro podzimní a zimní období. Kořenění i pikantní, sladký i kyselý.
klub
124
5

Listopad – plakátek na ledničku

Co v listopadu jíst nejvíc, co méně a co raději vůbec? Čemu se věnovat a na čem pracovat, abychom maximálně využili potenciál, který tento měsíc nabízí? Pl...

Podzimní fazolová omáčka s dýní a rýží basmati s quinoou (kompletní talíř)

V tomto videu se naučíme, jak do 30 minut udělat kompletní večeři nebo oběd. Uvaříme si luxusní omáčku s napařenou zeleninou a basmati rýži s quinoou. Oku ...

Pomerančové bochánky

Jednoduchý a rychlý dezert. který vám díky své vůni a chuti navodí sváteční atmosféru.

Bezlepkový podzimní koláč

Podzim je v plném proudu a není nad to provonět kuchyň dobrým dezertem. Tento koláč je bez lepku, cukru i mléka a příprava nezabere mnoho času.