Chybí vám něco, čím byste si namazali pečivo? Tento fermentovaný RAW "sýr" z mandlí je plný bílkovin, vhodný pro alergiky na mléko i vegany. Výborný s pečivem, krekry, na chlebíčky nebo i jen tak třeba s olivami.

Mandlový roztíratelný sýr obalený v pepři
Od
Jíme Jinak1
Předchozí článekProč si dát na podzim detox
Další článekMěnila jsem se před očima (Miška, 37 let)
Vaše opravdové příběhy
Slavím rok s Jíme Jinak aneb den „postaru“ (Štěpánka, 43 let)
Štěpánka oslavila první rok s Jíme Jinak. Rozhodla se,...
Konečně si užívám zimu a trávení je v klidu
Od puberty mě provází autoimunitní potíže s trávením a...
Uzdravuji se a hubnu bez hladu a bez cvičení (Verča, 35 let)
K Jíme Jinak mě přivedla snaha udělat něco se...
Po 10 letech jsme se dočkali miminka (Zita, 45 let)
Měla jsem myom a řadu dalších zdravotních potíží, proč...