Chybí vám něco, čím byste si namazali pečivo? Tento fermentovaný RAW "sýr" z mandlí je plný bílkovin, vhodný pro alergiky na mléko i vegany. Výborný s pečivem, krekry, na chlebíčky nebo i jen tak třeba s olivami.

Mandlový roztíratelný sýr obalený v pepři
Od
Jíme Jinak1
Předchozí článekProč si dát na podzim detox
Další článekMěnila jsem se před očima (Miška, 37 let)
Vaše opravdové příběhy
Zvítězil jsem nad roztroušenou sklerózou (Michal, 40 let)
Jsem otec takřka 4 dětí, jsem velmi aktivní, sportuji,...
Ekzém a štítnou žlázu jsem si vyléčila sama. (Magda, 30 let)
Od narození jsem měla ekzém, v 17 letech mi...
Cholesterol v normě, klouby přestávají bolet, doktor mě chválí (Alena, 54 let)
Je to už téměř rok, co se krůček po...