Pokud s jídelníčkem podle Jíme Jinak teprve začínáte, možná máte otázky, podobně jako moderátor Čestmír Strakatý.
➡ “Proč vám mám ohledně jídla věřit?”
➡ “Jste si absolutně jistá, že vás uzdravilo jídlo?”
➡ “V čem je cukr nebezpečný?”
➡ “Co byste mi doporučila změnit v jídelníčku?”
PS: Pořád tu něco čtete? Pojďte vařit!
🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Komentáře
Krásný, věcný, výstižný a všeříkající rozhovor. Jsem, ač relativně zdravý člověk, též věčný hledač toho NEJ pro mé buňky, tělo, zdraví. Můj muž je 3 týdny na inzulínu, bere léky na cholesterol, štítnou žlázu, ang.pect…a to mě definitivně donutilo změnit jídelníček. Do problematiky, co nám škodí mě skvěle zasvětily před léty knihy od Tomáše Kašpara, ale chybělo stále něco praktického. Začala jsem je číst znovu a znovu a do toho jsem našla i vás, vaše recepty a doladění toho všeho již známého. Úžasné. Nemám důvod nevěřit. Naopak vím, že vaše zkušenost a praxe je přenosná, pokud člověk ví a chápe, co tělo potřebuje. Děkuji moc.
V te knize co zmiňujete, se právě píše, že potraviny co jite nejsou zdravé, že lektiny by jsme jist neměli, tak jsem to pochopila ja.. jak to tedy vnímate vy? Díky