Bio citronové štáva
13
4
Cizrnová polévka
Pokud máte vařenou cizrnu, budet tato polévka dílem okamžiku. Je lehce nasládlá díky batátu a kokosovému mléku, proto nezapomente pěkně opepřit a okyselit ...
Zdravé recepty
klub
58
36
Tahini placičky
Velmi rychlé sušenky, sladkost na poslední chvíli, k jejich přípravě potřebujete jen pár ingrediencí a výsledek je chuťově zajímavý a moc dobrý.
Zdravé recepty
klub
24
13
Cheese ball (pečený rostlinný sýr)
Rostlinný sýr, který rychle připravíte v horkovzdušné fritéze nebo i v klasické troubě. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám tento netradičně připravený sýr ...
39
8
Pomerančová glazovaná cizrna
Jednoduchá, netradiční a velmi lahodná úprava cizrny, ve které se snoubí svěží chuť citrusů a pikantního koření.
21
Mrkvová indická raita
Pro milovníky indické kuchyně, koření, rychlých receptů – raita, osvěžující indický salát, tentokrát z mrkve.
Hlavní jídla
klub
8
3
Špagetová hnízda
Špagetová hnízda jsou nejen pěkná na pohled, ale i výborná a plná kontrastních chutí. Toto jídlo je zároveň velmi jednoduché na přípravu a variabilní, zele...
24
15
Zelná pečínka
Neobyčejný pokrm z obyčejného zelí, který nás přímo nadchl. Kondiment je opravdu vynikající, doufám, že vyzkoušíte a pochutnáte si jako my.
18
9
Špagety se “sýrovou” omáčkou
Jednoduchý a rychlý recept pro všechny příznivce těstovin. Chutné lehké jídlo, které budete mít rychle na stole a pochutná si na něm celá rodina. Recept je...
Zdravé recepty
klub
69
26
Dýňové bulky
Rychlé, voňavé měkounké bulky skvělé pro slané pomazánky i sladké marmelády.
Podzimní šafránová rýže
Rychlé a chutné jídlo, ve kterém se příjemně snoubí sladkost daná dýní, mrkví a cibulí s kyselou chutí citrónové šťávy, pikantností koření a příjemnou koře...
16
10
Krémová quinoa
Krásné krémové jídlo, které neurazí ani jako vlažný salát. Pro jarní atmosféru můžete přidat několik lístečků měsíčku.
Muhammara jinak
Muhammara je dip z pečených paprik, kterých pochází ze syrského města Aleppo. V překladu znamená slovo muhammara “načervenalá” nebo “narudlá”, a to podle r...