Kondiment

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Mrkvové čatní se zázvorem

Mrkev je zdravá a chutná zelenina. Způsobů, jak ji zužitkovat, je mnoho. Toto čatní je velmi pikantní a dochutí skvěle vaše pokrmy. Výborně se hodí pro zvl...

Nevyhazujte slupky od melounu – udělejte z nich toto!

Milujete melouny a jejich slupky vyhazujete do koše? Chyba! Zkuste je naložit a vyrobit z nich tuto osvěžující dobrotu.

Nakládané ředkvičky (pickles)

Nakládané ředkvičky jsou rychlým a skvělým slaným kondimentem, který chuťově i barevně oživí každý oběd nebo večeři.

Estragonová salsa

Máte na zahradě estragon? Do tohoto dipu, který má skvělou svěží chuť, se perfektně uplatní.

Agarové kuličky aneb veganský kaviár

Agarové kuličky připomínající kaviár jsou skvělé jako netradiční a velmi efektní ozdoba talíře. Chcete si trošku pohrát a zkusit základ molekulární gastron...

Meduňkový multifunkční kondiment

Bylinkový kondiment, který můžete použít dle libosti a vaší fantazie. Meduňka má už sama o sobě citrónovou chuť i vůni, kterou ještě více umocníme a osvěží...

Koprový dip s růžovým pepřem

Tento jednoduchý, ale velmi chutný dip můžete použít jakkoliv se vám zalíbí. Kopr a růžový pepř patří k sobě, mně osobně tahle kombinace moc chutná.

Mayak avokádo

Jednoduchý a rychlý recept pro využití avokáda. Hodí se na různé obiloviny, na dušenou zeleninu, na chleba, do placek, jako předkrm nebo jako salát.

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Další recept na výborné pesto z mědvědího česneku, které vám vydrží i několik měsíců.

Karamelizované kimchi

Kimchi se velmi dobře hodí do receptů, není vždy nutné ho jíst jednoduše jako .. kimchi. Jste připraveni na kulinářský orgasmus? Pokud se pokusíte udělat t...

Rýžová kaše s omáčkou čtyř ingrediencí

Kompletní jídlo skvěle doladěné lahodnou omáčkou. Tato omáčka je velmi vhodná pro zimní období místo oleje v syrovém stavu, který ochlazuje organizmus.