Shishito
Hlavní jídla
klub
4
2
Takikomi Gohan s Hijiki
Japonská rýže s mořskou řasou, zeleninou a dochucená tradičními ingrediencemi jako je mirin a saké. Naučte se připravit tento lahodný pokrm a objevte kouzl...
Plněné těstoviny paccheri
Vyzkoušejte recept na těstoviny plněné směsí zeleniny a tempehu, které se podávají s krémovou omáčkou z dýně a batátu. Jednoduché a lahodné veganské jídlo ...
33
7
Podzimní Dolsot Bibimbap
Podzimní Dolsot Bibimbap – korejský pokrm plný barev a chutí, který si každý promíchá podle své chuti. S křupavou kůrkou na dně hrnce a lahodnou omáč...
4
1
Fialový pečený batát
Přineste si na stůl lahodnou kombinaci chutí a textur s tímto receptem na pečený batát s hlívou a daikonem. Sladký batát se perfektně doplňuje s mírně pika...
Hlavní jídla
klub
8
1
Dýňové a tofu medailonky s nudlemi
Recept pro milovníky asijské kuchyně, menší nápad, jak servírovat tofu i těm, kterým příliš nepřirostlo k srdci.
Zelí po čínsku
Jednoduchý a velmi chutný recept bez lepku. Na pánvi orestované zelí Napa se zázvorem a sladkokyselou omáčkou je báječnou přílohou k pokrmům v asijském sty...
Hlavní jídla
klub
34
2
Rolky z pekingského zelí
Tyto rolky jsou jednoduché, rychlé a výborné. U nás sklidily úspěch u všech, dokonce i u manžela, který je odpůrcem tempehu.
18
6
Daikon v bílé omáčce
Tento recept kombinuje jemný daikon s lahodnou krémovou omáčkou, což vytváří harmonický pokrm plný chutí. Miluji daikon připravený tímto způsobem, má úplně...
Plněné shishito
Tyto plněné papričky jsou velmi “žravé”, chutnalo všem a jen se po nich zaprášilo. Příjemný snack, který se hodí i pro slavnostní stůl nebo na ...
10
5
Zosui – mléčná polévka bez laktózy
Zosui je japonská rýžová polévka, která zahřeje a potěší svou jemnou chutí. Je ideální pro chladnější dny nebo chvíle, kdy chcete lehké, zdravé jídlo, kter...
Obložené placičky
Jednoduché a rychlé placičky, které přijdou vhod, když je chuť na nějaký slaný snack.
Kořeněný patizon
Lahodný a jednoduchý pokrm, který spojuje jemnou chuť zeleniny s voňavým kořením. Další tip, jak využít v kuchyni úrodu patizonů.