Domů > Klub Jíme Jinak > Vaření

Houbová polévka

Uvařeno
bez lepku
bez mléka
sezóna podzim

Máte čerstvé nebo sušené houby a nevíte co s nimi? Zkuste tuto naši oblíbenou houbovou polévku. Když ji ještě posypete chlebovými krutony, bude se oblizovat každá návštěva. Ochutnejte s námi tento lahodný recept.

Vlaďka je s námi na stránkách už nějaký ten pátek. Poslední dobou prý stravu lajdačila, stresu neunikla, všechno v ne...

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

21 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Jaroslav Hlávka
13. 10. 2025
Cože, 5 let jse...
Klub
Oldřiška
25. 8. 2023
Byla výborná, d...
Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zelňačka s tofu

Milujete zelňačku a nevíte jak ji uvařit zdravě bez brambor a klobásy? Nám se to povedlo a je ještě lepší, než ta klasická.

Houbové rizoto s tymiánem

Z dovolené jsem si přivezla dva koše hub a tak vznikl další báječný recept. Tymián a houby jsou totiž skvělá kombinace. Zkuste toto božské houbové rizoto p...

Luxusní MINI bramboráčky z cukety – a bez mouky!

Chutnají jako klasické bramboráčky – dokonce možná ještě lépe! Nejlepší na nich je, že nejsou nasáknuté olejem, jsou lehké, výživné a mohou je i ti, ...

Červená zelňačka s koprem

Zelňačka z červeného zelí je skvělá a velmi jednoduchá. Když se dobře ochutí a přidá kopr, tak je to hotová delikatesa.

Kulajda s tuřínem

Kulajda patří k naším favoritům. Polévka je plná zeleniny, není ničím zahuštěná, není v ní vejce, mléko, mouka ani cukr a přesto je naprosto fantastická! D...

Pažitková kulajda

Když není kopr, využijte to, co právě roste. V sezóně lesní pažitky připravíte skvělou obměnu naší oblíbené polévky právě s ní. Polévka je sytá a velmi chu...