Ve třetím díle si povíme, jak a kde nejlépe skladovat kvásek. Jestli ho lze ho zachránit, když ho zapomeneme nakrmit a kvásek se zkazí. Dostanete důležité rady, na co si dát pozor, aby vám kvásek dobře fungoval a také co dělat s přebytky kvásku v době, kdy nepečete.

Jak skladovat a zachránit kvásek – 3.díl
Od
Jíme Jinak21
Předchozí článekBatátovo-čočková krémová polévka
Další článekPražené dýňové semínko s vlašskými ořechy
Vaše opravdové příběhy
Už vím, že zhubnout jde v každém věku (Lenka, 52 let)
Roky jsem se potýkala s migrénami, oslabenou imunitou, trávicími...
Krok za krokem k ještě větší lehkosti (Tereza, 34 let)
Když je člověk připravený, tak přijdou další AHA momenty....
Díky změně stravy jsem zdravější, hubenější i šťastnější (Monika, 41 let)
13 rokov podnikám a s autistickou dcérou mám už...
Překonala jsem odpor k vaření a stálo to za to! (Jarmila, 44 let)
Po zimě jsem se cítila unavená, bez energie a...