Kedlábkové zelí
Kedluben nakrájet (nastrouhat) na sirky. Nakrájet cibuli, osmažit ji na oleji. Přidat kedluben, kmín, sůl a restovat. Poté podlít vodou a dusit doměkka. Dochutit umeoctem a zahustit škrobem (maizena nebo kuzu).
💡 TIP: Stáhni si sadu na letní hubnutí ZDARMA hned teď.
Adzuki prejt
Adzuki přes noc namočit, poté uvařit s Kombu 45 minut v tlakovém hrnci. Velké kroupy přes noc namočit a uvařit v tlakovém hrnci (45 – 60 min.). Orestovat cibulku, osolit, přidat lžíci majoránky, 2 lžíce shoyu, trošku sušeného zázvoru, fazolky, 2-3 stroužky česneku, trošku vody a pomaličku dusit. Až je voda vydušená, cibulka měkká (cca 15 min.), přidat uvařené velké kroupy a případně ještě dochutit, chvilku dusit a vypnout.
K tomu polentový knedlík osmahlý na trošce oleje, syrová mrkev a petrželka.
PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Komentáře
“Prejt” luxusni! Ja do toho primichala jeste zbytek uvarenych kolinek a supr to bylo :-)
Ahoj, krásné Vánoční svátky a hodně zdraví do Nového roku přeje všem
z JJ Eva.
Dnes jsem dostala takovou chuť na tohle jídlo, že jak jsem jedla, dělaly se mi boule za ušima:)
To jsem si fakt dala s takovou chutí po všech těch vánočních dobrotách,
že jsem si řekla ” No konečně zase pořádné jídlo”. :):):) ahojky