Domů > Klub Jíme Jinak > Vaření

Rychlý salát s kvašenou zeleninou

Uvařeno

Osvěžující příloha ke každému jídlu.

Před časem jsem tu řešila chornický zánět močových cest. Trval 17 let! Antibiotika jsem brala i 3x do měsíce. Bolest ...

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Začni detox, než se proměníš v dýni!

Letos žádné podzimní přibírání díky 8týdennímu kurzu - jídelníčky, recepy, videa a individuální konzultace.
Nemusíš být 100% a stejně to funguje! Pojď se postarat o sebe

PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?

Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

8 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Mila Beata
20. 11. 2024
Mnaaaaaaaam ♥️ ...
Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

31
2

Oi-muchim – marinovaná okurka

Léto je tady a s ním i okurky, proto přináším malý nápad, jak trochu jinak použít okurku v kuchyni. Recept pro milovníky korejské tradiční kuchyně.
42
37

Nejlepší rajčatová polévka bez rajčat

Tomatová polévka patří k našim nejoblíbenějším. Děláme ji však bez rajčat, bez cukru a nezahušťujeme ji moukou. Přesto je k nerozeznání od pravé rajské a n...

Podzimní fazolová omáčka s dýní a rýží basmati s quinoou (kompletní talíř)

V tomto videu se naučíme, jak do 30 minut udělat kompletní večeři nebo oběd. Uvaříme si luxusní omáčku s napařenou zeleninou a basmati rýži s quinoou. Oku ...

Japonský tofu sendvič Onigirazu

Nemůžete se rozhodnout, jestli si s sebou na svačinu udělat sushi, anebo sendvič? Udělejte si zdravý Sushi sendvič s křupavým tofu.

Carpaccio z řepy Chioggia

Lehké, osvěžující a rychlé letní jídlo plné barev, při jehož servírování se můžete vyřádit vy i vaše děti.

Pečený celer na voňavém fazolovém krému

Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontra...