Domů Téma čili

čili

Marocký zimní cizrnový salát s quinoou

Lehký, jednoduchý a chutný salát pro chladnější dny s pečenou sladkou zeleninou a kořeněnou cizrnou.

Fazolové chilli sin carne (mexický guláš)

Mexickou kuchyni si můžete dát i u vás doma. Tento mexický gulášek Chilli sin carne je plný zdravých luštěnin a zeleniny.

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Co mají společného brambory, rajčata a papriky? A proč je omezit?

Co mají společného brambory, rajčata a papriky? Možná vás napadne slovo "chutné". Nejste daleko od pravdy, tyto 3 druhy zeleniny patří k nejoblíbenější zelenině,...

Jak přirozeně posílit imunitu – svou i dětí (6 praktických tipů)

Po létě, kdy jsme si dali tam nějakou zmrzlinu, občas zákusek, jinde něco grilovaného, je třeba změnit své návyky tak, abychom se vyhnuli podzimním...

Kořeněná červená čočka po Marocku

Lehce kořeněná červená čočka s uzenou chutí díky uzené červené paprice. Ultrarychlé jídlo, skvěle se hodí ke kváskovému pečivu nebo různým druhům placek.

Thajské Satay stir-fry s arašídovou omáčkou

Lahodná thajská arašídová omáčka s pěkně křupavou zeleninou. Výborné jídlo do letních dní. Doporučujeme s rýžovými nudlemi a posypat opraženými arašídy!

Mexická fazolová rýže

Levné, rychlé a bezmasé kořeněné jídlo v mexickém stylu. Výborné i jako náplň do tortill nebo jiných placek.

Jarní salát z červené pšenice a mrkve

Teplý kořeněný salátek z červené pšenice s osvěžující kyselkavou citrónovou zálivkou. Ideální pro jarní období a podporu jater.

Seitanové steaky s marinádou

Udělejte radost mužskému osazenstvu a udělejte jim skvělé rostlinné "steaky" ze seitanu. Nezapomeňte je polít zbylou marinádou!

Pikantní karamelizované ořechy

Máte rádi ořechy a mírně pikantní chutě? Připravte si tuto návykovou ořechovou směs. Bude se perfektně hodit na vánoční tabuli nebo na Silvestrovské zobání....

Vegetariánská zeleninová Korma

Korma je proslulá indická omáčka, jedna z těch nejlepších a nejoblíbenějších. V zimních dnech tento indický pokrm krásně zahřeje, pohladí a zasytí. A maso...

Květákový pilaf s žampiony

Pokud máte zbytek uvařené rýže nebo krup, můžete rychle vykouzlit výborný pokrm jako je tento mírně kořeněný pilaf. Pilaf existuje v mnoho variantách, my...

Mexické Chilli con carne

Mexická specialita známá po celém světě. Chilli con carne je velmi chutný a mírně pikantní fazolový pokrm, za kterým nemusíte jezdit až do Mexika. Připravte...

Smažená kurkumová rýže s tofu

Tuto vietnamskou specialitu miluje celý svět. Pojďte si ji uvařit doma zdravě - bez vajec. Je to výborná rychlovka!

Pikantní černá čočka s červenou řepou

Černá barva posiluje ledviny, červená krev. Ideální kombinace na zimu, kdy jsou ledviny a močový měchýř citlivější. Další zdravá rychlovka, na které si pochutnáte.

Cizrna v „rajčatové“ omáčce

Cizrna ve zdravé rajčatové omáčce je zase další varianta, jak uvařit Jinak tuto velmi chutnou luštěninu.

Červená čočka po indicku

V Indii se používá mnoho druhů koření, takže i obyčejné jídlo je díky tomu chuťově velmi výrazné. A jelikož my Jíme Jinak, šetřila jsem...
Téma: low carb, červená paprika, co vařit na podzim, imunita, ořechy, pikls, fermentování, indický dhál, nízkosacharidová, řepa, top recepty, uzená paprika, hlávkové zelí, celiakie, šalotka, římský kmín, škroby, kmín, kimchi, kajenský pepř, žampiony, pro muže, dhál, polévky, nightshades, červené fazole, bílé fazole, luštěniny, oběd, ABKM, bakterie mléčného kvašení, kvašení, vitariánství, rajčatové pyré, badyán, korma, dýně hokkaido, červená pšenice, alergie na mléko, kokosové mléko, basmati, tymián, online kurz Vánoce jinak, bez sóji, korejské kimchi, cibule, kompletní talíř, okurka, mexiko, fitness strava, toxické, místo masa, vajíčková sůl, zázvor, minerály, pickles, pohyb, kukuřice, kari, čínské zelí, půlená čočka, zahřívací jídla, živá strava, jak posílit imunitu, mořské řasy, okurek, imunita u dětí, chilli paprička, Hokkaido, zelí, antibiotika, mexický guláš, koriandr, steaky, kolouby, vitamín A, dhál z čočky, vegetariánské recepty, fermentace, paleo, zálivka na salát, celiak, sušený zázvor, brokolice, nové koření, kompletní jídlo, arašídy, bez vejce, jak udělat pickls, chilli pasta, hokaido dýně, bobkový list, silvestr, očista, tomatin, hořčice, garam masala, čočka, hrášek, uzené tofu, quinoa, petrželka, špičaté zelí, obilný sirup, kapie, jarní cibulka, cherry rajčata, quinoa se zeleninou, veganství, domácí kimči, kešu ořechy, protlak, Sezónní tip, buráková máslo, kompletní pokrm, kešu, jak na pikls, zahřátí, tempeh, original JJ, solanin, čili pasta, antioxidanty, anýz, rajská s cizrnou, chilli, zahřívající pokrm, sušený česnek, pražené ořechy, rajčatová pasta, skořice, fermentovaná zelenina, červená rýže, revmatismus, jak kvasit, pro chlapy, bez laktózy, imunitní systém, květák, nakládaná zelenina, fazolová rýže, čili, Vánoce, slunečnicová semínka, kyselina mléčná, děti od 2 a půl let, rýže, pečená zelenina, růžičková kapusta, cuketa

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?