PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Seriál o vodě kolem nás i v nás – vše, co jste chtěli vědět o vodě na vaření, na pití, vodě z kohoutku, balené, dešťové, ale také o vodě ve smyslu symbolickém a filosofickém.
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Lenko, z našeho pohledu je důležité střídat nejen suroviny, ale i způsoby úpravy. Takže nevaříme jen v pomalém hrnci a v létě bych asi nepekla jen v remosce. Pokud na ni máš místo, klidně si ji kup. Možná bych doporučila spíše malou horkovzdušnou fritézu. Ta je vcelku levná a pro malou domácnost bude skvělá na pečenou zeleninu, různé placky atp.
Vypadá to, že se nám nakombinovaly různé postupy. Věrka v původním receptu zeleninu nemá, Šárka ji přidala. Obě polévky budou dobré a jen to dokládá variabilitu receptů :-)
Mňáááááám ❤️
Tak jednoduchý a rychlý a přitom úplně luxusní zákusek
Ještě jednou mňááááám
Buďte první, kdo napíše komentář