O čem se mluví
na tento recept sa veľmi teším, lebo práve pred pár minútami som pozerala na svoje avokádo, že by sa ho už patrilo spracovať, ale vôbec som nemala chuť na guacamole. Ďakujem za skvelú inšpiráciu.
Diky,zkusím se podívat,kde se dá na netu sehnat
Já používám mouku na krmení kvásku T1 bio. Cenově se vyplatí a funguje perfektně.
Moc dobrá a rychlá polívka, přidala jsem ještě čerstvý fenykl a kousíček květáku, posypala čerstvým orgánem. S krutonky z kváskoveho ořechoveho chleba chutnala báječně 😋❤️
Vierko zlatá, od tebe pochvala obzvlášť těší ❤️,jsi moc šikovná, zásobuješ nás tolika skvělými recepty, děkuji za ně 🥰🥰🥰 Peču žitné chleby už pár let, každý je ale jiný🫠kvásek si žije vlastním životem a dělá si prakticky to,co chce zrovna on😄 dala jsem ho do rolády dost,kolem 90g, na zitný kvásek je to dost. Potřebovala jsem za 5 hodin od zamotání péct a ještě by to hodinku chtělo,ale v rámci večeře jsem ho potřebovala dát už péct. Lednicove kynuti bude příště, až ji budu dělat za 14 dnů na květinový ples. Chtěla bych zkusit i lievito madre, zkusím si předělat zitny kvásek na lievito, jen si na to chci na eshopu koupit nějakou italskou mouku, mletou na kamení. Poradíš prosim, jaký druh mouky by byl na lievito nejvhodnější?😘
Miško, opravdu klobouk dolů. Poradila sis moc dobře i se žitným kváskem. Prostě je vidět, že v kuchyni se umíš otáčet 👍👍. Chléb je prvotřídní opravdu výstavní máš můj potlesk.
Po dlouhé době na tuto vynikající roládu konečně došlo😍pekla jsem na 250st. 40 minut,z toho 20 minut zakrytá, ale jak už to bývá, dělala jsem 3 věci naráz a zespodu se mi pričmoudla. Příště budu péct na 230 st. 👌Nicméně 😁byla fantastická, ve čtyřech lidech byla do 20 minut snězená😁Vierko, prostě dokonalý recept,tolik chutí a jak voní, díky,díky 🥰🥰🥰 cítím Itálii a těším se na léto ❤️❤️❤️