V rodině Markéty Šichtařové se jí jinak. Kvůli zdraví začali jíst bez lepku, bez alergizujících potravin, bez mléka, bez vajec a bez chemie. V rozhovoru jsme si povídaly o celiakii v jejich rodině, o změně jídelníčku, o jejím vztahu k vaření. Změna stravy prospěla nejen manželovi na viditelné zdravotní potíže a dětem na ekzém, ale také jí, která zdánlivě neměla žádný problém. Řekla nám, jak řeší stravu do školy a na dovolených, jak změnu jídla přijal manžel a děti. Prozradila, jak se musela kvalifikovat v kuchyni, aby se mohla vdávat a jak jedli doposud. A protože život není jen o jídle, probraly jsme i současnou situaci v českém porodnictví, věci kolem očkování, svobody, státu a a ptaly se Markétky, kdo to podle ní všechno řídí.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

👉 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

Předchozí článekKarel miluje maso
Další článekKondiment z natta