Strava při celiakii
45
21
Zázvorové jáhly s dýní
Tahle úprava jahel a dýně krásně zahřeje, hodí se proto do chladných dnů. Jáhly i dýně jsou lékem na žaludek, slinivku a slezinu. Je to vhodný pokrm pro ty...
16
6
Daikon v bílé omáčce
Tento recept kombinuje jemný daikon s lahodnou krémovou omáčkou, což vytváří harmonický pokrm plný chutí. Miluji daikon připravený tímto způsobem, má úplně...
Heukmi Bap – korejská fialová rýže
Vyzkoušejte tuto netradiční a přesto velice jednoduchou přílohu, kterou si můžete ozvláštnit svůj talíř.
15
18
Šťouchané jáhly s dýní
Někomu chutná jako by byla s vajíčkem, někomu jako alternativa bramborové kaše. My si dáváme tyhle jáhly buď jako přílohu k hlavnímu jídlu nebo jako ranní...
33
11
Korejské letní jjigae
Pro milovníky korejské kuchyně, pikantního jídla a polévek, další korejské Jjigae, které stojí za to vyzkoušet.
50
2
Kokosové zelí
Jednoduchý a rychlý recept, vhodný ke každé obilovině i luštěnině, skvělá volba, pokud nemáte moc času na vaření – během pár minut budete mít na stol...
Tahdig – perská rýže
Osvěžte svůj talíř netradiční přílohou z perské kuchyně. Tahdig je jednoduchá příprava rýže s křupavou krustou, která se má vytvořit na dně hrnce.
15
2
Pečená dýně Butternut
Podzim je tu a s ním i období zapečených pokrmů. Pokud patříte mezi milovníky dýní, vyzkoušejte tuto zapečenou máslovou dýni s nádivkou ze zeleniny a čočky...
73
8
Rizoto s mandlovým krémem
Krémové, lahodné a na přípravu nenáročné rizoto z několika lehce dostupných ingrediencí.
13
4
Congee z červené thajské rýže
Taky se vám stává, že si zamilujte jídlo natolik, že byste ho mohli jíst pořád a pořád a pořád? Mně se to stalo s congee neboli rýžovou kaší. A nejkrásnějš...
Řecká Gemista (plněná zelenina)
V tomto původně řeckém receptu je možné zužitkovat letní úrodu zeleniny. Název receptu gemista znamená v překladu z řečtiny plněný. Pro chuťovou autenticit...
12
1
Černé na bílém s chřestem
Jarní recept pro milovníky chřestu a čerstvých jarních bylinek. Bezlepkové voňavé jídlo, které kromě chuťových buněk potěší i oko.