- 2 lžičky cajun koření
- 40 g kešu
- 1 lžíce lahůdkového droždí
- citrónová šťáva
- 120 g vody
- 100 g těstovin penne
- sůl
Jak připravit cajunské těstoviny
- Dejte na pár hodin namočit kešu.
- Kešu slijte a dejte do mixéru s 120 g vody, solí, lahůdkovým droždím a citóonovou šťávou. Rozmixujte nahladko.
- Na pánev dejte olivový olej, rozehřejte ho a přidejte cajun koření, lehce a šetrně osmahněte.
- Na tuto směs nalijte kešu krém, zamíchejte a krátce povařte. Krém zhoustne.
- Uvařte těstoviny, slijte je a dejte do pánve, promíchejte a servírujte s čerstvou petrželkou.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA

Praktické
- Pokud je krém příliš hustý, přidejte trošku vody z uvařených těstovin.
- Těstovinu vařte al dente, dojde potom v omáčce.
- Pro bezlepkovou dietu použijte bezlepkové těstoviny (kukuřičné, rýžové..).
Obměna
- K omáčce bez masa můžete použít jakékoliv těstoviny.
Děti
- Pikantní jídlo nevhodné pro děti.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Komentáře
Dobrý den, ingredience jsou na 1 porci prosim? Děkuji
Dobry den, ingredience jsou asi na 1 porci? Děkuji za odpověď