- 4 žluté patizony
- kus cukety
- kousek žluté papriky
- sklenička vařených bílých fazolí
- 1 menší cibule
- česnek
- olej
- špetka kurkumy
- špetka černuchy
- špetka kmínu
- špetka fenyklového semínka
- špetka černého hořčičného semínka
- půl skleničky balzamika
- sůl
- pepř
- čerstvá cibulka
Recept na žlutý patizon na balzamiku
- Nakrájejte na kusy patizon, papriku a cibuli na plátky. Dejte na pánev s olejem, kmínem, černuchou, hořčičným a fenyklovým semínkem. Osmahněte, až patizon a cibule trochu zezlátnou.
- Poté přidejte nasekaný česnek, cuketu a znovu osmahněte.
- Osolte, přidejte vařené fazole, kurkumu a podlijte balzamikem. Opepřete, promíchejte a duste.
- Podávejte s rýží a posypejte čerstvou cibulkou.

Imunita + Jídelníček + Antistres
Tři nabité dny pro vitální podzim!
Rezervovat místo zdarma

Praktické
- Podávejte třeba s rýží jako na fotografii.
- Čtěte složení při nákupu balzamika.
Obměna
- Nemáte-li patizon, použijte více cukety.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme olej, sůl a koření.
PS: Stále jen občas něco zkoušíš uvařit?
Co se do toho pustit pořádně a vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme kurz Podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o tebe 8 týdnů pečovat a podporovat tě na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Komentáře
Keďže som nemala pavilón, použila som dyňu. Ku koncu som pridala aj čerstvý špenát. Príloha bola basmati ryža. Veľmi som si pochutila!