- 4 žluté patizony
- kus cukety
- kousek žluté papriky
- sklenička vařených bílých fazolí
- 1 menší cibule
- česnek
- olej
- špetka kurkumy
- špetka černuchy
- špetka kmínu
- špetka fenyklového semínka
- špetka černého hořčičného semínka
- půl skleničky balzamika
- sůl
- pepř
- čerstvá cibulka
Recept na žlutý patizon na balzamiku
- Nakrájejte na kusy patizon, papriku a cibuli na plátky. Dejte na pánev s olejem, kmínem, černuchou, hořčičným a fenyklovým semínkem. Osmahněte, až patizon a cibule trochu zezlátnou.
- Poté přidejte nasekaný česnek, cuketu a znovu osmahněte.
- Osolte, přidejte vařené fazole, kurkumu a podlijte balzamikem. Opepřete, promíchejte a duste.
- Podávejte s rýží a posypejte čerstvou cibulkou.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Podávejte třeba s rýží jako na fotografii.
- Čtěte složení při nákupu balzamika.
Obměna
- Nemáte-li patizon, použijte více cukety.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme olej, sůl a koření.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !





Komentáře
Keďže som nemala pavilón, použila som dyňu. Ku koncu som pridala aj čerstvý špenát. Príloha bola basmati ryža. Veľmi som si pochutila!