https://www.jimejinak.cz/luxusni-podzimni-zelenina-s-pekany-na-sladu-a-skorici/
https://www.jimejinak.cz/ovesna-polevka-se-zeleninou/
PS: Chceš dobít své životní baterie?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Máte rádi kapustičky a už nevíte, jak je v kuchyni použít, anebo naopak je rádi nemáte, ale chcete jim dát ještě šanci? Zkuste některý z našich oblíbených receptů s kapustičkami.
https://www.jimejinak.cz/luxusni-podzimni-zelenina-s-pekany-na-sladu-a-skorici/
https://www.jimejinak.cz/ovesna-polevka-se-zeleninou/
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Ahoj, konečně něco, po čem se moc stýská. Vyzkouším velmi brzy a dám vědět. 👍
Dobrý den, Pavli, jde o to, že každý druh zeleniny se vaří jinak dlouho, a když ji dáváme postupně, lépe se zachová její struktura, chuť i barva. Kdybychom dali všechno najednou, něco by se rozvařilo a něco naopak zůstalo tvrdé.
Tak příště 🙏 Měj se krásně! 🙋♀️
Komentáře
Díky moc, za souhr receptů s růžičkovou kapustou. Trvalo mi chvíli neý´ž jsem se k ní projedla, ale nyní na ni nedám dopustit.