Domů > Zdravé recepty > Pečivo

Hnětený pšenično-žitný kváskový chléb

Uvařeno

Výborný hnětený chleba jako koupený z obchodu. Díky kvásku je zdravý a velmi dobře stravitelný, a navíc domácí ještě teplý, nadýchaný a křupavý chleba… až ochutnáte, poznáte sami!

Silvie vyhrála Jarní očistu v naší soutěži na FB a pustila se do ní víc než naplno. Po čtyřech týdnech si uvědomila, ...

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Zkoušíte recepty? Co se do toho pustit pořádně?

Co si 8 týdnů vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o vás 8 týdnů pečovat a podporovat vás na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky a detox.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

7 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
faktoav
6. 6. 2021
Ahoj, zkouším t...
Klub
Mila Beata
4. 3. 2021
Teeeda tak to j...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

17
12

Dýňový kváskový chléb

Milujete dýně? Pak si zamilujete i tento po dýni lehce nasládlý chléb. My se celý rok těšíme, až začne sezóna dýní a budeme si ho moci opět připravit.

Kynutý štrúdl z kvásku

Připravte si luxusní, křehký a na jazyku se rozplývající kynutý celozrnný štrůdl s různými náplněmi.

Luxusní kynutý bezlepkový štrůdl

Nejluxusnější bezlepkový štrůdl, jaký jsem kdy udělala/jedla. Nadýchané, tenké a lehoučké kynuté těsto z jednodruhových muk, výborný i druhý den. Ale pozor...

Bezlepkový chléb v troubě – kyprý i bez kvásku a kypřícího prášku

Ani bezlepkáři nepřijdou zkrátka! Šárka peče roky bez lepku a má pro vás svůj osvědčený recept na bezlepkový chléb v troubě, bez kvásku či kypřidel, který ...

Italská focaccia s aromatickými bylinkami a olejnatými semeny

Focaccia je takovým symbolem Itálie. Skvěle nahradí pečivo. Je dobrá se vším a je dobrá i samotná. Je dobrá teplá, je dobrá i vychladlá. Udělat dobrou foca...

Crescione romagnolo verde – plněná zelená placka

Máte chuť na pečivo a nechcete čekat, až vám vykyne domácí kváskový chléb? Zkuste tuhle plněnou placku! Najdete ji v Itálii pod jménem Crescione romagnolo ...