Těsto:
- 100g pohankové mouky
 - 50g rýžové mouky
 - 2 lžíce rýžového kvásku
 - 3 lžic rýžového sirupu
 - 1 lžíce rýžového oleje
 - lžička perníkového koření
 - špetka soli
 
Jahodová poleva:
- hrnek čerstvých/mražených jahod
 - rýžový sirup podle chuti
 - trocha citronové šťávy
 - voda na podlití
 - 2 lžíce kukuřičného škrobu
 - špetka soli
 
Postup
- Smícháme ingredience na těsto a přidáme vlažnou vodu tak, aby nám vznikla hustší kaše.
 - Těsto vlijeme do vymazaných forem na koblížky a necháme 3.5h kvasit.
 - Koblížky pečeme v předehřáté troubě na 180°C zhruba 15-20minut (kontrolujeme špejlí).
 - Připravíme si jahodovou – jahody rozvaříme v troše vody, přidáme rýžový sirup a citronovou šťávu a pomixujeme.
 - V troše vody rozmícháme maizenu a přidáme k rozmixovaným jahodám.
 - Směs mícháme ještě pár minut po zhoustnutí.
 - Vychladlé koblížky vyndáme z formy a vrchní stranou máčíme v jahodové polevě.
 
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA
    PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!

Komentáře
moc krasny recept👌