Je lepší kváskový chléb nebo extrudované chlebíčky?

4
Je vhodnější dát si k svačině kváskový chléb nebo pufované výrobky, jako jsou rýžové a jiné chlebíčky, extrudované "žížaly" a různé křupky? A co instantní kaše, které se jen zalijí vodou? Můžeme je jíst nebo je lépe se jim raději úplně vyhnout? Pojďme si v tom udělat jasno, ať našim dětem dáváme v kritickém období jejich růstu to nejlepší. A my dospělí ať víme, čemu máme dát přednost.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

4 komentáře. Jak to vidíte vy? Napište komentář.

  1. Zobrazit 4 komentáře
Předchozí článekBezlepkový týdenní jídelníček
Další článek9 způsobů, jak v kuchyni použít nori vločky