Je vhodnější dát si k svačině kváskový chléb nebo pufované výrobky, jako jsou rýžové a jiné chlebíčky, extrudované "žížaly" a různé křupky? A co instantní kaše, které se jen zalijí vodou? Můžeme je jíst nebo je lépe se jim raději úplně vyhnout? Pojďme si v tom udělat jasno, ať našim dětem dáváme v kritickém období jejich růstu to nejlepší. A my dospělí ať víme, čemu máme dát přednost.
Předchozí článekBezlepkový týdenní jídelníček
Další článek9 způsobů, jak v kuchyni použít nori vločky
Vaše opravdové příběhy
Zvítězil jsem nad roztroušenou sklerózou (Michal, 40 let)
Jsem otec takřka 4 dětí, jsem velmi aktivní, sportuji,...
Ekzém a štítnou žlázu jsem si vyléčila sama. (Magda, 30 let)
Od narození jsem měla ekzém, v 17 letech mi...
Cholesterol v normě, klouby přestávají bolet, doktor mě chválí (Alena, 54 let)
Je to už téměř rok, co se krůček po...