Domů > Zdravé recepty > Hlavní jídla > Těstoviny

Bezlepkové špenátové gyoza knedlíčky

Uvařeno
bez lepku
bez cukru
bez mléka
bez vajec

Vyzkoušejte veganskou verzi oblíbených asijských gyoza knedlíčků, kde se snoubí svěží špenátové těsto s lahodnou zeleninovou náplní. Tyto křupavé knedlíčky jsou perfektní volbou pro zdravou a chutnou večeři.

Od první menstruace mi bylo už pár dní před začátkem špatně. První dva dny jsem trávila v posteli a na práškách. Bole...

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Jak začít s Jíme Jinak?
Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu? PS. Všechny fotografie v mých článcích a receptech jsou moje, nejsou stáhnuté z jiných webů, jsou to fotky jídel, které jsem připravila a fotila osobně.

10 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Miluška
2. 11. 2024
Tak jsme zkouše...
Klub
xantanová guma?...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Gratinovaný tempeh s krémem

Jemný krém z patizonu, který skvěle ladí ke křupavému pečenému tempehu. Pokud máte patizon a nevíte, jak ho připravit, určitě zkuste tento recept.

Tofu s hatcho miso omáčkou

Výborné pikantní, kořeněné jídlo s jednoduše upraveným tofu, které krásně doladí pokrm a jde skvěle dohromady s chuťově výraznou omáčkou.

Ganmodoki jinak

Ganmodoki jsou šťavnaté tofu kuličky, které se v Japonsku připravují v mnoha verzích. Tato verze, obalená v těstíčku a v kukuřici, není úplně původní, ale ...

Scissor cut noodles

Nůžkami krájené nudle, což je doslovný překlad tohoto receptu, jsou oblíbeným čínským pouličním jídlem. Jsou považovány za tradiční jídlo pocházející z Sha...

Tempeh s pomerančovou glazurou

Vyzkoušejte tento recept na tempeh ovoněný omáčkou z pomerančové a citrónové šťávy. Jeho příprava je velmi jednoduchá a v kombinaci s opečeným fenyklem bud...

Bezlepkové gnocchi s fenyklovým krémem

Pokrm pro milovníky fenyklu – domácí gnocchi zcela bez lepku, ochucené skvělou omáčkou. Jídlo, které budete mít během chvilky na stole a po kterém se...