Máte přebytek jablíček? Vyrobte si ovocnou palačinkovou kůži, kterou můžete naplnit nádivkou dle vaší chuti. Palačinky si můžete vyrobit i do zásoby. Takto usušené těsto totiž vydrží několik měsíců jako čerstvé!

Ingredience
3 palačinky
  • 9 jablek
  • (volitelně: skořice, vanilka, perníkové koření nebo třeba karob/kakao)

Jak připravit RAW palačinky

  1. Jablka očistíme, zbavíme slupky, jádřince a nakrájíme na kousky.
  2. Všechny jablka (případně i s volitelným kořením) v blenderu rozmixujeme na jemné pyré.
  3. Pyré rozdělíme na 3 díly.
  4. Každý díl nalijeme na plát sušičky nebo na olejem potřený pečící papír.
  5. Vytvarujeme kulatý tvar palačinky.
  6. Sušíme na 42°C zhruba 8-10 hodin.
  7. Palačinky potřeme domácí nutellou, oříškovým máslem či tofu tvarohem a zabalíme do nich ovoce nebo dovnitř zabalíme makovou nebo štrůdlovou nádivku.
  8. Můžeme nakrájet na dílky a polít rostlinným sirupem.

Praktické

  • Usušené palačinky vydrží v suchu a chladu několik měsíců jako čerstvé.

Obměna

  • Palačinky se dají udělat i z jiného sezónního ovoce nebo z kombinace několika druhů ovoce.

Podzimní detox nemá chybu! Samé dobroty, které mě léčí

Pavlína M.: Již 9 měsíců jsem s Jíme Jinak...

Jíme jinak mi dává smysl

Palmate: Děkuji za váš kurz. Studuji čínskou medicínu a...

Webové stránky JJ jsou návykové!

Annabirke-semerakova: Také já nyní, po ukončení kurzu, děkuji Evičce,...

Kurz se mi líbí čím dál tím víc

Tereza: Ahoj Evi, na Vánočním detoxu jsem již po...

Všechny informace, které jsem si musela přečíst v knížkách, jste shrnuli

Pavlína M.: Ten článek o müsli je prostě, nejde...

Děkuji a držím palce!

Jindra: Pěkný den 🙂 Už více než 20 let...

Děkuji, že je tady vše na jednom místě přehledně a srozumitelně

Dobrevpet: Jsem moc ráda, že jsem narazila na vaše...

Zachránili jste mi zdraví

Veronika: Adventní půst nevyšel aneb jak se to nemá...

Díky vám jsem začala po 20 letech snídat!

Duetka: Jídlo je úplně skvělé. Díky vám Evi konečně...

Díky JJ se mi běhá lehčeji a déle vydržím – je to tak jednoduché!

Hanka: Dobrý den, hlásím, že po dvou týdnech na...

Martina: Výborné! A muž pochválil: „Máš

Martina: Výborné! A muž pochválil: "Máš to dobrý" :)...

Absolutně luxusní koprovka, po které mě nebolí břicho

Pstoklask: Absolutně luxusní koprovka, po které mě (konečně!) nebolí...

Cítím z klubu tu lásku a pečlivost, s jakou k nám přistupujete

Lenka W.: Dobrý den, Evi, je mi hodně dobře,...

poděkování

Vaše stránky jsou pro mě velkým přínosem, právě procházím...

Rychlá příprava jídel, které mi chutnají

Pribe: Mám dole 4,8 kg a pokračuji dál. Je...

V lednici máme týden starou šunku: nikdo už ji nechce!

Veronika: Ja mám rôzne stravovacie omedzenia, takže pre mňa bol...

Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekStartuje Celostní akademie vitality Romana Vybírala
Další článekQuinoový salát s mangoldem do skleničky