Zdeněk není jediný hrdina, který změnil styl na Jíme Jinak. Další hrdinové.
PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Vaše nastavení osobních údajů (cookies) nám zakazuje přehrávat videa.
Ale nebojte se. Jakmile videa povolíte, přehrajeme je.
Zdeněk měl v plánu shodit 5 kg za půl roku – břicho mu totiž překáželo při sportu. Nechal si poradit s jídelníčkem a za 5 týdnů byla kila pryč. Zvládne to opravdu každý. Má to však jedno “ale”. Poslechněte si rozhovor s tímto sympaťákem.
Zdeněk není jediný hrdina, který změnil styl na Jíme Jinak. Další hrdinové.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Ahoj, letošní jahodovou jsem vařila nedávno. Spíš bych to nazvala “vaření povidel”, prostě jsem to nechala probublávat, dokud se mi to nezdálo dost redukované pak přes noc odkryté, ještě se nějaká tekutina dost odpařila. Ve výsledku asi na polovinu. Pak jsem ráno dala lžíci sladu, zahřála, poprášila agarem cca jednou zarovnanou lžičkou, probublalo to, horké do skleniček, zalila jsem to trošku rumem a hotovo. Takto mi neotevřené marmelády vydrží i rok. Hodně štěstí 🍀😊🍓
Já si sice nepamatuji kolik jsem tam toho agaru dala, ale cihla z toho byla. Moje zkušenosti s agarem v marmeládě jsou hrůzostrašné 🫣 tak držím palce.
Komentáře
Já se chci zeptat, co dělat, když naopak na jídla jinak vydržíme nasycení strašně krátkou dobu?
Když uvařím s masem (myslím celkem zdravý jídlo, třeba maso–rýže–zelenina), tak na to rodina vydrží relativně dlouho najedená, ale po jídlech jinak se stále “dobouchává” pečivema přijde mi to, že dlouho stojím u plotn, ale energie z jídla je hned spálená a všichni chtějí něco dalšího?