Domů > Zdravé recepty > Pečivo

Chléb z červené řepy

Uvařeno
bez mléka

Vynikající chléb z těsta netradiční barvy :-) Barvou těsta se nenechte odradit, pečením se barva ztratí a chleba bude k nakousnutí.

Nabitých 5 dní v krásném prostředí Orlických hor v originálních apartmánech s báječnými lidmi, dobrým jídlem ...

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu? PS. Všechny fotografie v mých článcích a receptech jsou moje, nejsou stáhnuté z jiných webů, jsou to fotky jídel, které jsem připravila a fotila osobně.

28 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
😉...
Klub
Tak se povedl,...
Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Plněná indická placka Paratha

Pikantní indické placky inspirované receptem z knihy Indian Made Easy od autorky Amandip Uppal. Nelekejte se ingrediencí a přizpůsobte si je vlastní chuti ...

Semínkový cibulový chléb

Příprava domácího chleba vyžaduje čas a hlavně kvalitní mouky, ale výsledek rozhodně stojí za to. Lievito madre, semínka a cibule vám provoní celou kuchyň....

Dýňový chléb

Vůně dobrého pečení chleba, jako zvuk pomalu tekoucí vody, je nepopsatelnou evokací nevinnosti a radosti. (MFK Fisher)

Tajemství proutěného košíku

Tento recept je trošičku delší na přípravu, ale pokud chcete překvapit rodinu nebo hosty, určitě se vám to povede. Tyto košíčky můžete připravit na různé s...

Tibetské momos jinak

Momos je tradiční jídlo z Tibetu a Nepálu. Momos, dim sum nebo wonton jsou různá jména pro plněné slané taštičky, které jsou populární v Číně, Nepálu, Tibe...

Carpaccio z řepy Chioggia

Lehké, osvěžující a rychlé letní jídlo plné barev, při jehož servírování se můžete vyřádit vy i vaše děti.