- 2 větší cibule
 - 1 větší mrkev
 - 3 hrnky uvařených fazolí adzuki (nebo jiných)
 - asi 3/4 hrnku vody z fazolí nebo zeleninového vývaru
 - 3 lžíce oleje
 - 1 lžička mletého kmínu
 - 1 lžička majoránky
 - sůl
 - umeocet
 - trocha rostlinné smetany na zjemnění – není nutná
 
Jak připravit směs s adzuki
- Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na tenké proužky nakrájenou cibuli a mrkev na sirčičky a trochu osolíme.
 - Restujeme asi 6-10 minut, dokud zelenina nezměkne, pak přidáme uvařené fazole adzuki i s trochou vody (z fazolí) a kmín.
 - Směs povaříme asi 5 minut a na závěr přidáme majoránku a minutku povaříme. Majoránka neztratí vůni.
 - Dochutíme umeoctem a na závěr můžeme přidat trochu rostlinné smetany na zjemnění chuti, ale není to nutné, je to výtečné i bez ní.
 
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA
    Kombinujeme
- Tuto směs podáváme s jakoukoliv obilovinou, na fotce jsou jáhly vařené se lněným semínkem a kvašenou zeleninou.
 
Obměna
- Kombinace zeleniny může být naprosto libovolná, stejně tak druh fazolí či jiné luštěniny.
 
Děti
- Tento pokrm můžete dát dítěti kolem 1,5 roku, ale dochuťte jen trošku.
 
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!

Komentáře
A tak jsem znovu vařil pro celou rodinu 🙂
Moc dobré 👍