Rychlý a osvěžující salát, který se nemusíte stydět nabídnout ani hostům labužníkům, který o Jíme Jinak nic neví. Pokud ho vezmete s sebou někam, kde se griluje, udělejte ho raději mnohem větší množství, nebo na vás nezbude.
Ingredience (cca 4 porce)Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
- 1 větší salátová okurka
- asi 4 lžíce rostlinné smetany nebo tofunézy
- umeocet dle chuti cca 2 lžíce
- 2 lžíce na jemno nakrájeného kopru
Salátovou okurku nastrouháme na hrubším struhadle. Přidáme lžíci až dvě umeocta, sójovou smetanu, nebo obilné mléko a na jemno nakrájený kopr. Vše dobře promícháme a necháme asi 15 minut uležet.
KombinujemeSalát se hodí k zahřívajícím, nebo ke smaženým jídlům, je velmi osvěžující a chuťově báječně doplní každé těžší jídlo.
Děti od 2 let.
Tento salát je vhodný raději až od 2 let věku dítěte a doporučujeme raději použít obilné mléko, než sójovou smetanu.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Komentáře
Salát je výbornej i s cuketézou!😍
Příjemná rychlovka k večeři. Mňam! 💚