- 3 cherry rajčátka různé barvy
- domácí pistáciové máslo
- pistácie
- bazalka
- kapary
- olivový olej
- sůl
- citron
Jak připravit rajčátka ála amuse – bouches po italsku
- Nejprve si připravte pistáciové máslo. Recept najdete zde.
- Nařízněte rajčata a otevřete je jako květ. Lehce posolte a do středu dekorační stříkačkou vstříkněte máslo.
- Nasekejte pistácie a posypte jimi rajčata, pokapejte olivovým olejem a ozdobte listy bazalky. Z citrónu vykrojte malinké porce dužiny a položte na rajčata. Propláchněte kapary od soli a pár jich dejte jako dekoraci.
Praktické
- Je to osvěžující, můžete připravit předem a uchovat v lednici.
- Snažte se pracovat tak, aby každý amuse bouche vypadal stejně.
Obměna
- Místo domácího pistáciového másla můžete použít i kupované.
- Použijte pouze kvalitní olivový olej.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme sůl, olej a koření.
PS: Jdete s námi letos do Jarní očisty? Zavíráme vstup - poslední šance
Rozhoupejte se a pojďte udělat něco sebe 😊. Pojďte skoncovat s únavou, kily navíc a špatnou náladou. Už za pár týdnů uvidíte výsledky. Pročistíme tělo podle připraveného zdravého jídelníčku. Mrkněte na 8 týdenní Jarní očistu a naskočte!
Buďte první, kdo napíše komentář