- 320 g tofu
- 40 g pohankové mouky
- 1 lžička perníkového koření
- 1 lžička koriandru
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 lžíce tamari
- 1 vrchovatá lžička uzené mleté papriky
- 1 vrchovatá lžička gochujangu
- špetka kurkumy
- sůl
- petrželka
- čerstvé oregáno
- olej na smažení
Jak připravit veganské medailónky s chutí uzeného
- Tofu prsty rozdrobte do mísy.
- Přidejte všechny ostatní ingredience, jak vidíte na fotce. Cibule je nasekaná a česnek prolisovaný. Bylinky taktéž.
- Rukama vše promíchejte a mačkáním vytvořte kouli z těsta. Nechte asi hodinku odpočívat.
- Tvořte medailonky a smažte ve vyšší vrstvě oleje.
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Smažte pomalu, opatrně pod poklicí z obou stran.
Obměna
- Pro ještě větší umocnění chuti použijte uzené tofu.
- Pokud nemáte gochujang, obměňte ho za 1 lžíci hustého rajčatového protlaku a přidejte pepř.
- Nebojte se osolit a okořenit.
Děti
- Pikantní pokrm nevhodný pro děti.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !







Komentáře
Zítra s chutí do toho a půl je už dnes hotovo, Vierko!
těšínek Bob