- 1 šálek vařené pohanky (kroupy nebo lámanka)
 - 1 lžíce hořčice (bez cukru)
 - 2-3 lžíce oleje
 - 1 cibule
 - 3 stroužky česneku
 - 2 kyselé okurky
 - 1 lžíce majoránky
 - sůl
 - pepř
 
Jak připravit falešnou škvarkovou pomazánku
- Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji s větší špetkou soli a špetkou pepře.
 - V průběhu smažení přidáme protlačené česneky.
 - Na kostičky nakrájíme kysané okurky.
 - Všechny ingredience (smaženou cibuli s česnekem, okurky, pohanku, hořčici, majoránku) dáme do mixéru a krátce promixujeme, aby stále zůstaly hrubší kousky.
 - Necháme vychladnout minimálně hodinu (třeba přes noc v lednici).
 - Podáváme s kváskovým pečivem, plackami nebo i jen tak se zeleninou.
 - Zbytek skladujeme v lednici.
 
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA
    Praktické
- Tato pomazánka je výborná například na topinkách nebo čerstvém kváskovém chlebu posypaná nasekanou pažitkou a obložená čerstvou zeleninou. Výborná svačina nebo večeře.
 
Obměna
- Místo pohanky můžete použít i jinou uvařenou obilovinu, ale chuť pomazánky bude zase trošičku jiná.
 
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!
Komentáře
Oblíbená pomazánka znovu na scéně 🙂
https://www.jimejinak.cz/piadina-romagnola-bezlepkova/
Tak tentokrát s těmito výbornými plackami 🙂 https://www.jimejinak.cz/piadina-romagnola-bezlepkova/