- 1 litr červeného vína
- 3 lžíce hrozinek
- 1 celá skořice
- 6 hřebíčků
- 2 hvězdičky badyánu
- pár zrníček soli
- ovoce na ozdobení (jablko / pomeranč / citron / karambola)
Jak připravit zdravý svařák
- Dáme do hrnce víno, špetku soli, hrozinky a koření
- Přivedeme k varu a 10 minut povaříme
- Nalíváme do hrnečků a zdobíme čerstvým ovocem
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA
Praktické
- Hrozinky nevyhazujeme. Buď je podáváme spolu s vínem v hrnečku nebo je na párty dáme k mlsání dospělákům jako “opilé hrozinky”.
Obměna
- Můžeme přidat pár koleček zázvoru nebo půl lžičky mletého kardamomu. Víno dostane větší říz.
PS: Co vařit v zimě pro dobítí svých životních baterií?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Komentáře
Víno se nesmí vařit, vyprchá z něj veškerý alkohol.
Něco podobného bez alkoholu by nebylo🙂?Maminka mi před rokem zemřela na rakovinu plic a jater,tak mám strach.Děkuji❤️